Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Webasto

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Webasto

  Cum se activeaza Webasto la E 320 cdi W210?

 • #2
  Va rog ma ajuta cineva?

  Comment


  • #3
   Aceeasi intrebare si la mine. Mentionez ca am mufele de la incalzirea stationara in bord sub scrumiera lasate libere . Stie cineva daca ajunge sa iau modulul de comanda de la webasto , ii infig mufele si merge? mersi

   Comment


   • #4
    Originally posted by cj66hun View Post
    Aceeasi intrebare si la mine. Mentionez ca am mufele de la incalzirea stationara in bord sub scrumiera lasate libere . Stie cineva daca ajunge sa iau modulul de comanda de la webasto , ii infig mufele si merge? mersi
    Ai instalatia WEBASTO intreaga pe masina sau au numai mufele? Iar daca le ai, nu vad motivul pentru care ti-ar lipsi modulul de comanda (doar daca nu fusese "descompletata" de vreun fost proprietar).
    W123 280E Blue Green Metallic

    W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 500SE Lapis Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

    W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

    Comment


    • #5
     Exact ! Am sistemul complet , absolut tot, inafara de timer-ul acela. Nici nu se vede vreun loc pe bord unde ar fi fost pus si apoi luat jos...Treaba e ca nici cei de la Webasto Cluj nu stiu nimic si ridica din umeri .

     Comment


     • #6
      Din c√Ęte-mi dau eu seama, aşa ceva ar trebui să ai tu (scuze pt. calitatea pozei, alta n-am găsit la repezeală)
      Attached Files
      Lord W126 500SE -> 2.5D
      Lady W123 230C -> 240D
      W124 -> 200D
      W208 CLK200 -> 2.0

      W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
      Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
      Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

      Comment


      • #7
       Asigura-te intai ce ai pe masina , incalzitor auxiliar( suplimentar) sau stationar.Doar cele stationare sunt dotate cu acel tablou de comanda.Ca sa iti dai seama de diferenta vezi ca pe traseul de alimentare cu combustibil trebuie sa ai o pompitza cilindrica , dosing pump , daca e vorba de sistem Webasto ai pe ea o eticheta cu chenar rosu pe care scrie webasto dosier pumpe 12 v si sensul de trecere al combustibilului.Daca e doar incalzitor suplimentar nu ai acea pompitza , are doar furtunul de alimentare simplu , ori are pompa separata in rezervor , ori are un injector in interiorul aparatului de incalzire.
       Inca o diferenta intre cel stationar si cel suplimentar este faptul ca cel stationar are pompa de recirculare a apei , pe langa celalalt nu are.
       Daca e doar incalzire suplimentara , ai buton de comanda cu 3 liniutze orientate oblic cu capatul de sus spre dreapta pe bord , pe langa unitatea de comanda de la clima , ori il poti seta din meniu cand sa porneasca , un exemplu ar fi , in momentul in care ai deschis portiera , daca temperatura e mai mica de 5 grade , porneste pentru 180 secunde , sau porneste odata cu pornirea motorului sub 5 grade si sta pornit pana ajunge agentul de racire la 60 de grade , etc.
       Last edited by grigorean; 07-08-2011, 18:26 PM.

       Comment


       • #8
        Mersi Grigorean! Am asa : unitatea de incalzire stationara , sub farul drept ( cu eticheta si serie de Webasto , furtunele de apa tur-retur , teava de esapament etc...) am pompitza de recirculare pt webasto , si mufele cu fire ce intra in incalzitor . Am testat firele din mufe cu multimetrul si unele au continuitate cu mufele de sub scrumiera , dar unitatea aia de comanda pe nicaieri..si reper nici nu se vede nicaieri ca ar fi fost montata vreodata si ulterior data jos...In leg cu butonul cu 3 liniute din scrumiera , heater booster-ul , e sistem separat , care la mine nu functioneaza , dar oricum e separat .

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF