Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Upgrade audio w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Upgrade audio w211

Salutare! Doresc sa fac un upgrade al sistemului audio pe un w211 e220 facelift din 2008. Doresc sa inlocuiesc difuzoarele stock si sa pun si un subwoofer aftermarket. Totodata doresc si inlocuirea navigatiei audio 50 aps cu o navigatie mare. Precizez ca nu am subwoofer din fabrica. A facut cineva acest lucru? Se merita? Daca nu am magazie de cd.uri trebuiesc facute modificari mari? Doresc sa pun navigatie OEM nu aftermarket. MULTUMESC!

Cu un simplu search gaseai toate raspunsurile la intrebarile tale.Dar hai ca fac un rezumat eu:Pentru navigatie OEM poti pune direct comand NTG 2.5 si are slot de card pentru harti insa nu iti ofera la fel de multe posibilitati precum una cu Android care are deja iesire subwoofer, poti pune aplicatii, camera fata spate, etc.Daca masina ta este sedan integrat in polita dintre tetierele spate si luneta nu ai subwoofer?Daca nu mai complicat putin, ca sa faci ceva OEM gen HK trebuiesc 2 amplificatoare, cabluri, fibra optica etc...Ca sa inlocuiesti direct difuzoarele stock cu unele mai bune fara a schimba amplificarea e praf in ochi nu sunt diferente notabile.
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF