Perversi mici....Mr.PULLMANN ce show iesea daca erai cu noi la spritz....
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Ceva greu de pus in portbagaj pt zapada/gheata/polei/etc
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Originally posted by doktor4carz View PostCum ? Misionar, sau capra ?
Originally posted by asfalttango View PostPerversi mici....Mr.PULLMANN ce show iesea daca erai cu noi la spritz....Last edited by orca; 12-06-2008, 23:22 PM... ________ ..
o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif
Comment
-
Stai cuminte... nu itzi da nimeni de baut. Cit sint si eu pe acolo, exista tendintza idioata sa rad tot ce e pe masa... am o deformatzie cam timpita cu bautura, recunosc...Imi place, si toata viatza mea am facut ce-mi place. De adormit, slabe shanse, la ce atmosfera se face cind ne adunam... Se poate vedea, d-aia nu ne ascundem cind ne stringem la ocazii d-astea...
Ca tot veni vorba de shpritz si chef, la cita bautura a fost la ultima excitatzie de la Constantza, cred ca abuzam de madam Scarfas in portbagaj direct... In grup...
Comment
-
M-am linishtit, doar v-am testat , am vrut sa ma conving ca nu ar fi incercat nimeni sa o linga..., nu de alta dar se topea si ramaneam fara... ________ ..
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
Comment
-
Dupa cum sta scris pe alt topic, sintem un forum de lingai... Iar pe alt topic, am lins tot, doar femei n-am avut... Se aplica deci logica elementara, cu silogisme si alte manevre, nu ? Si daca se topeshte, ce ? E buna si androneasca, si madam stanoiu... alea ce au, sint si ele femei, au si ele putza...
Si cred ca trebuie corectura... Am zis ca nu-tzi dadea nimeni de baut, dar daca nu puneai mina sa bei ceva, de dat afara te dadeam sigur... Bineintzeles, daca mai eram vreunul in stare...
Comment
-
Daca stau bine si ma gandesc merita trocul, e inceput de criza, si cred ca sant sanse sa gasesc fuumei mai iftine ka visiki. Deci; dil, dau la lins, primesc de lins... ________ ..
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Comment
-
Pai vezi... Principiul ala simplu.... Viatza-i grea, femeia-i rea, bani n-avem, curvari sintem, hai in pula mea sa bem... (Legendele si basmele romanilor, Petre Ispirescu, editzie priceps daca nu ma inshel...)
Ca sa revin, shtire de ultima ora... Mai nou, car bautura care a ramas de la chef in portbagaj, in urma campaniei electorale de la malul marii, ca mi-e ca ramin dracu cu catacomba prin vreun shantz si mor de sete...
Comment
-
Originally posted by doktor4carz View PostCa sa revin, shtire de ultima ora... Mai nou, car bautura care a ramas de la chef in portbagaj, in urma campaniei electorale de la malul marii, ca mi-e ca ramin dracu cu catacomba prin vreun shantz si mor de sete...
Se pare ca majoritatea colegilor nu divulga modalitatzile prin care reushesc sa mentina pe traiectoria dorita autoturismul cu tractiune spate, iarna pe ulitza.Last edited by orca; 12-07-2008, 00:07 AM... ________ ..
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Comment
-
Itzi zic eu de ce... Probabil ca sint prea betzi cind fac treaba asta, uita ce au facut si nu mai au cum sa descrie evenimentul...
Originally posted by pulmann View PostUnde tzi mashina parcata noaptea ? (sa vad daca parchezi legal), si ka un bun coleg te scap de greutatzi.
Comment
-
Originally posted by doktor4carz View PostPe mine ma intrebi ?Last edited by orca; 12-07-2008, 00:37 AM... ________ ..
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Comment
-
Ha, ha, ha, hai ca-mi plac ideile voaste.
Sa va povestesc ce am patit si eu asta iarna la Baisoara.
Eram cu nevasta si inca doua prietene, cu balena (masina, nu balena nevasta sau balenele prietenele, ca sunt subtiri toate ca stiucile), ei bine mai spre seara cand sa plecam spre casa nu mai puteam iesi din parcare pentru ce era in panta si zapada batuta bine si patinata de alte masini.
Cum nu aveam lanturi... fetelor la impins, zic, dar cum balena are greutatea care o are, nici vorba de iesit.
Asa ca le iau pe toate trei, deschid usa la portbagaj si le asej pe toate pe portbagaj, sa vedeti voi ce usor am iesit, cu motoru la o mie si ceva de ture si cum belea unu ochii cu un Q7 care se chinuia de vreo zece minute sa iasa din acelasi loc ca si mine.
Concluzia: treaba cu mortu e plauzibila, dar e nevoie de unu mai grasut, sau sa fie doi mai bine.
Comment
-
-
Q7 ala trebuia pus doar in D-RIVE,nu si turat, dar cum nu totzi sunt soferi sigur era de prin Poiana ca numa aia au mashini si nu stiu sa le conduca ,daca o turezi ca nebunu potzi sa ai lantzuri pe toate 4 rotzile ca tot n-o scotzi la capat.La unii nici tancurile nu le sunt de folos iarna.
Comment
Comment