Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ceva greu de pus in portbagaj pt zapada/gheata/polei/etc

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ceva greu...

Nu cred ca are influenta greutatea din portbagaj...ba dimpotriva atunci cand ai intrat in derapaj poate sa fie chiar mai rau ...sa nu o mai poti stapani.???Datorita masei mari din spate (sa zicem100kg)care are tendinta sa o impinga suplimentar cu o forta care este mxa ,sa zicem 300 N ,daca a=3 m/sx2 forta care pe suprafata lunecoasa inseamna ceva. Dok...fa-ti drum incoace ca pompa de apa a inceput sa curga si pe desupra nici electromotorul nu mai vrea sa cupleze...!!!Vai de viata mea ...cu ce am gresit . Poate ca am zis ca vine mosu cu o peruca blonda...!!! Nici de poeme nu mai am chef ...azi am inghetat ca un ...

steen
    Last edited by steen; 11-27-2008, 21:06 PM.

Comment

Ideea e de a preveni sa plece de cur,de aia se pune greutate,ca dupa ce a plecat curu,e nesemnificativ,mai mult-daca vrei are mai multa inertzie...de pompa ia noua si de electromotor,desfa-l si repara-l...bafta

Comment

Depinde unde pleaca curul... sint unele cururi, de exemplu, care in perioada asta pleaca in Hawaii. Se poarta sarbatori de iarna in locuri exotice, deh... In acest caz, curul nu pleaca cu nici o fortza... ce dracu, atzi vazut vreodata vrun cur atit de prost incit sa il fortzezi sa plece intr-un loc atit de frumos ? Pai potzi sa ii pui si 300 de kile pe el, dorul de duca invinge orice cuplu de fortze compozite...
        Pentru restul, adica cururile bashite, alea romaneshti, neaoshe, se aplica corect toate legile fizicii, ftizicii, electrostaticii si termodinamicii. Pentru ca atomul bombardat nuclear cu o fortza incalzita de "Q" care e egal cu "m" ori "c" de inmultzit cu delta-te, unde "m" e masa, "c" e casa iar delta-te nu shtiu ce pizdoiu' ma-sii mai reprezinta ca am uitat, curentata la 380 de un invertor de tensiune de calitate, unde tensiune inseamna putere supra intensitate, dar shtiind ca intensitatea e egala cu tensiune de impartzit la rezistentza, se vede ca puterea face de fapt rezistentza ori intensitate la patrat, adica pe eticheta produsului scrie prost, producatorul e un tzepar imputzit, rezistentza din partzi... ma rog, detalii... revenind la atom, e atit de capiat de cita fizica e pe capul lui, ca nici nu mai shtie ce dracu sa faca, sa stea, sa fuga... si se aplica deci fizica din nou, mishcarea browniana e ca la ea acasa, d-aia derapam ca proshtii, ca intr-un final infelice nici macar nu shtim unde ne e curul de atitzia atomi...Si stind atita si omorindu-tzi nervii si sanatatea cu ei, scapi de ftizie (de care ziceam mai devreme) dind in ciroza hepatica sau, mai rau, in vreun sculament forestier...

Bun... acum imaginatzi-va, pe linga ce v-am povestit eu mai devreme, cit se agraveaza toata situatzia daca mai pui si greutate...

Nea Costica... vezi ca in uichend itzi trimit pe microbuz nishte piese. Si mai da-o-n mortzii ei de fizica, vrei sa ajungem la balamuc ?

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
          Depinde unde pleaca curul... sint unele cururi, de exemplu, care in perioada asta pleaca in Hawaii. Se poarta sarbatori de iarna in locuri exotice, deh... In acest caz, curul nu pleaca cu nici o fortza... ce dracu, atzi vazut vreodata vrun cur atit de prost incit sa il fortzezi sa plece intr-un loc atit de frumos ? Pai potzi sa ii pui si 300 de kile pe el, dorul de duca invinge orice cuplu de fortze compozite...
          Pentru restul, adica cururile bashite, alea romaneshti, neaoshe, se aplica corect toate legile fizicii, ftizicii, electrostaticii si termodinamicii. Pentru ca atomul bombardat nuclear cu o fortza incalzita de "Q" care e egal cu "m" ori "c" de inmultzit cu delta-te, unde "m" e masa, "c" e casa iar delta-te nu shtiu ce pizdoiu' ma-sii mai reprezinta ca am uitat, curentata la 380 de un invertor de tensiune de calitate, unde tensiune inseamna putere supra intensitate, dar shtiind ca intensitatea e egala cu tensiune de impartzit la rezistentza, se vede ca puterea face de fapt rezistentza ori intensitate la patrat, adica pe eticheta produsului scrie prost, producatorul e un tzepar imputzit, rezistentza din partzi... ma rog, detalii... revenind la atom, e atit de capiat de cita fizica e pe capul lui, ca nici nu mai shtie ce dracu sa faca, sa stea, sa fuga... si se aplica deci fizica din nou, mishcarea browniana e ca la ea acasa, d-aia derapam ca proshtii, ca intr-un final infelice nici macar nu shtim unde ne e curul de atitzia atomi...Si stind atita si omorindu-tzi nervii si sanatatea cu ei, scapi de ftizie (de care ziceam mai devreme) dind in ciroza hepatica sau, mai rau, in vreun sculament forestier...

Bun... acum imaginatzi-va, pe linga ce v-am povestit eu mai devreme, cit se agraveaza toata situatzia daca mai pui si greutate...

Nea Costica... vezi ca in uichend itzi trimit pe microbuz nishte piese. Si mai da-o-n mortzii ei de fizica, vrei sa ajungem la balamuc ?
          Dok, ti-a plecat "curul" int-o destinatie exotica de ai asa logoree ?
          SorinocoMan

Comment

Nunu... Al meu e sub mine. Dragutz din partea ta ca ai intrebat de el, o sa ii transmit complimente... Al tau ce mai face ?

Off-topic... citeshte tot topicul... cu atentzie...
            Last edited by doktor4carz; 11-30-2008, 09:31 AM.

Comment

Este nevoie de putina greutate pe "cur"! Am urcat la Paltinis si un bou a blocat drumu. Odata oprit... ce sa mai pleci. Cu 5 metrii de impins si un personaj in portbagaj a plecat , pana cand am dat de alt blocaj, acolo a fost nevoie de lantzuri (gumele de vara de pe spate nu au mai rezistat). Asta- viata.
              Si ca sa ma conformez topicului, exista : manusile de gropar, lanturile cu care cobori sicriu in groapa, trusa de chei pentru montajul sicriului, apa distilata si un extinctor- in cazu in care te infierbanti lucrand cu lanturile.
              - lipseste doar esentialul -mortul (balastul), scandurile si lopata.

Comment

Ai uitat de prezervativele de mort...

Comment

VREA cineva un E270 CDI la 12500 E ?
                  Am un E 270CDI de vanzare. An 2000 , 135000 km, trapa, AVANTGARDE.
                  PRET 12500 E negociabil.
                  Last edited by doktor4carz; 12-06-2008, 21:09 PM.

Comment

Nu, multzumim... Aici se vorbeshte despre lucruri sfinte.

Comment

Nu, multzumim... Aici se vorbeshte despre lucruri sfinte.
                      Ca tot a venit vorba...
                      Nu mai punem si noi nimic in portbagaj?O idee ceva?
                      1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                      2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                      Si o panarama de scuter

Comment

Eu nu mai pun nimic... am vazut ca atunci cind o iau cu mashina pe cimp, se ravashesc toate p-acolo si tot eu fac curat. Si avind in vedere ca n-am chef, umblu cu el gol. Pe linga asta, daca ma rastorn, nu se mai indoaie si tabla portbagajului de la fiarele de prin-nauntru...

Comment

Eu nu mai pun nimic... am vazut ca atunci cind o iau cu mashina pe cimp, se ravashesc toate p-acolo si tot eu fac curat. Si avind in vedere ca n-am chef, umblu cu el gol. Pe linga asta, daca ma rastorn, nu se mai indoaie si tabla portbagajului de la fiarele de prin-nauntru...
                          Exista rezolvare :
                          Plase sau baloane unflate cu grele promisiuni electorale. (nu indoaie tabla)
                          Last edited by orca; 12-06-2008, 21:52 PM.
                          .. ________ ..
                          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                          (Oo\==/oO)
                          ..U...............U.
                          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Si cind se desumfla, ce dracu fac ? Car si pompa dupa mine ?

Comment

Si cind se desumfla, ce dracu fac ? Car si pompa dupa mine ?
                              Nu pompa, un politician. Eu o iau pe Elena Udrea.
                              .. ________ ..
                              o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                              (Oo\==/oO)
                              ..U...............U.
                              Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                              http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Cum ? Misionar, sau capra ?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF