Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Senzori parcare w212

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Senzori parcare w212

Salut.Azi am cumparat un e 250 cdi si am observat ca atunci cand am parcat masina a inceput sa "sune" foarte tarziu adica inca cativa ..2-3.cm si dadeam in ala din spate.Exista undeva un reglaj ceva sa "sune" mai din timp?....Era noapte dar nu cred ca are relevanta.Merci.

Pana sa "sune" ti-a aratat pe display distanta. Fata de restul marcilor MB alerteaza acustic doar in zona Rosie si daca stai sa te gandesti e un pic ilogic sa inceapa sa bip-bip numa' ca ai bagat R.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Mersi de raspuns domnule cl 600.O sa arunc un ochi pe display azi ca nu am.vazut nici.o distanta afisata.Merci

Comment

Originally posted by cl600 View Post
        Pana sa "sune" ti-a aratat pe display distanta. Fata de restul marcilor MB alerteaza acustic doar in zona Rosie si daca stai sa te gandesti e un pic ilogic sa inceapa sa bip-bip numa' ca ai bagat R.
        Cu tot respectul nu imi arata nici o distanta.

Comment

Distanta o apreciezi din nr LED-urilor galbene care se aprind unul dupa altul, pana spre ultimele 2 rosii. De la cele rosii incepe si bip, bip-ul.
          Display-ul respectiv il vezi cu ajutorul oglinzii retrovizoare, daca prinzi incredere in masina si nu intorci capul spre spate cautand display-ul pe plafon.

Pt cei care au avut alta marca inainte, exista (la cateva modele MB) o setare care sa faca sistemul sa bipaie incontinuu.
          Daca vrei, treci pe la noi.
          Last edited by cl600; 11-24-2016, 23:13 PM.
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Originally posted by cl600 View Post
            Distanta o apreciezi din nr LED-urilor galbene care se aprind unul dupa altul, pana spre ultimele 2 rosii. De la cele rosii incepe si bip, bip-ul.
            Display-ul respectiv il vezi cu ajutorul oglinzii retrovizoare, daca prinzi incredere in masina si nu intorci capul spre spate cautand display-ul pe plafon.

Pt cei care au avut alta marca inainte, exista (la cateva modele MB) o setare care sa faca sistemul sa bipaie incontinuu.
            Daca vrei, treci pe la noi.
            Loud and Clear ...Clar si raspicat gata am inteles "smecheria" cu LED urile.Meeerci. E un pic mau greu la primul mercedes.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF