Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Selector cutie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Selector cutie

Salutari!
    Am o mica nelamurire in legatura cu selectorul cutiei de viteze.In momentul in care selectez D,treapta este selectata imediat si pot pleca linistit.Daca trec din P,NnD in R,cutia are o oarecare ezitare de 2-3 secunde si o mica smucitura imi da de inteles ca treapta a fost selectata si pot pleca.Masina in cauza este un CLS 320 din 2009,iar recent am mers cu noua achizitie a unui prieten,E280,care intra perfect in R,fara intarzieri,fara smucituri.
    Este vreo problema cu cutia mea de viteze?Mentionez ca are in prezent ~72 000 km si a fost achizitionata de noua,iar smucitura si intarzierea erau prezente inca de atunci.

Ulei schimbat ? As zice ca nu este normal , o scanare ai incercat ?

Comment

Uleiul a fost schimbat la ~62 000 km ,dar am mentionat ca a facut asa de noua.Nu am incercat o scanare pentru ca nu stiam ca nu este normala chestia si sincer sa fiu nici nu m-a deranjat pana acum,m-am obisnuit repede cu ea.De cand am mers cu masina amicului,treaba s-a schimbat,ma scoate din minti faptul ca nu intra imediat in R.
      Se poate rezolva treaba asta dintr-un update de soft? Nu am umblat la partea de software la cutie si la motor de cand am masina.

Comment

Pe la dealer poti incerca , sa vezi daca exista un update pt cutia ta .
        Poate avea ceva selectorul in sine .

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF