Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Upgrade lumini numar w212

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Upgrade lumini numar w212

Buna ziua. Detin un mercedes E220 din 2010 care din fabrica la numar nu avea leduri, iar dupa mai multe incercari de a schimba becurile normale cu leduri, acestea dupa cateva luni din cauza incalzirii mai mare, incepeau sa nu mai faca contact "palpaiau" dand eroare de bec ars. M-am gandit sa montez becurile OEM cu led asa ca am trecut la treaba. Becurile au codul A2218200856, conectori A0225451926 iar cablurile cu pini cu tot A0015408705. Rezultatul final este asa cum mi-am dorit. Ii multumesc pe aceasta cale si domnului cl600 pentru ca mi-a dat codurile pentru cabluri. Am facut si cateva poze, scuzati claritatea. O seara placuta tuturor.
    Attached Files
    Chiar si un ceas defect poate sa arate de doua ori pe zi ora exacta.

Salut,frumos rezultat si in viitorul apropiat o sa ii fac si eu aceiasi modificare la un W204/2010,cred ca sunt compatibile codurile enumerate,o sa ma interesez!

Comment

Super treaba!!!

Comment

Originally posted by andrei.tba View Post
        Salut,frumos rezultat si in viitorul apropiat o sa ii fac si eu aceiasi modificare la un W204/2010,cred ca sunt compatibile codurile enumerate,o sa ma interesez!
        Salut. Se potrivesc si pentru w204 2010 .

Comment

Sau AM ...[emoji5]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Mersi fain pentru coduri...am facut si eu comanda si ma pregatesc zilele urmatoare pentru montaj.........trebuie neaparat sa tai firele? Nu se poate desface mufa aia si sa la conectezi direct?

Comment

Salut. Merge si fara sa tai firele dar e mai mare migaleala, e mai simplu sa le tai . Spor la treaba

Comment

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF