Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Curire injectoare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Curire injectoare

Salut biei. Am o întrebare i tiu ca sunt biei experi pe blog-ul sta m gândeam sa folosesc ceva aditivi pentru curirea injectoarelor. Doar aa ca întreinere maina merge. Ok în afar de zgomot un pic neplcut la relantii i mai ales când e rece, dei nu cred ca as rezolva problema cu asta dar totui poate cineva a folosit deja aditivi i m poate sftui dac a obinut rezultate. ? Mulumesc

Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk

Respecta regulile de postare ca nu se intelege ce vrei sa spui!On topic nu fac nimic solutiile alea doar cheltui bani aiurea.
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Scuze chiar nu tiu ce se întâmpl dar vd c lipsesc multe litere dar nu le am omis eu totui Mulumesc pentru rspuns

Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk

Comment

Nu mai scrie cu diacritice i se rezolva

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Comment

E o buba a platformei cu diacriticele, incercati sa le evitati pana se rezolva.
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Pe alte forumuri tot cu Tapatalk nu avem probleme. Si se pot edita mesajele fara probleme

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF