Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Caracteristici jante W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caracteristici jante W211

Va salut!Am gasit niste jante pe care as vrea sa le achizitionez si as vrea sa stiu ce caracteristici au.Poate ma ajuta cineva.Mentionez ca jantele sunt R16.Va multumesc.
    Attached Files

Orice janta daca o intorci pe spate ai toate caracteristicile ei inclusiv marca j-ul...etc.Asa cum ai atasat tu o poza nu cred ca reuseste nimeni sa isi dea seama.
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Ba da, e catalog/fisier/pdf pe net cu "w211 wheels" sau "all mercedes wheels" (ca sugestii de cautare), in care regasesti si modelul de janta cu toate caracteristicile tehnice... Ergo pune-l pe google la treaba.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Modelul din poza este dedicat w211 Avantgarde facelift din cate stiu ....

Sent from my Benz

Comment

Si eu la fel stiam,doar ca pe 17 nu pe 16 inch.Am cautat peste tot si nu am gasit.Persoana unde le-am gasit,le are lasate la o vulcanizare si a zis ca o sa imi trimita caracteristicile cand o sa ajunga acolo.Eram curios daca intr-adevar sunt originale MB si ce ET au.

Comment

Confirm ca modelul din poza este dedicat avantgarde pentru E class. Am si eu exact la fel pe w211, si culmea ca sunt in cautare de inca una pentru roata de rezerva.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF