Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

ceasuri avangarde pe elegance?!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ceasuri avangarde pe elegance?!

Va salut!
    Am si eu o mica dilema la care as dori sa aflu niste raspunsuri!
    1.merg puse ceasurile de avantgarde pe elegance motorizarile fiin aceleasi?!?
    2.La stopurile pe led tb facuta vre-o modificare?!
    Astept raspunsuri multumesc!

O zi placuta!

Pe ce masina stimabile? Trebuie sa ghicim?

P.S. Mutat la discutii despre model, eu nu vad nicio problema tehnica aici.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

stimabile,din moment ce am postat la mercedes eclasse e clar ca e vb de un e classe w211!!!
      Ms pt mutarea postului....sunt mai incepator asa...chiar daca sunt de mult pe forum!
      Inca astept raspunsuri la intrebarile de mai sus!
      Oz i faina va doresc!

Pune mana si citeste regulile de postare, "veteranule" cu 7 posturi... Claritatea ta e obscura, asijderea si siguranta de sine.
      Last edited by popeye_pmm; 04-28-2014, 21:43 PM.

Comment

Nu. Nu era clar nimic. E-uri sunt si 124, 210 si 212.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Nu fiti lipsiti de respect voi cei cu jdemii de postari,daca nu am utilizat forumul prea mult asta nu inseamna ca trebuie sa ma tratezi cu astfel de arogante.
          Iar referitor la scriere cred ca poti observa ca unele sunt produse din cauza vitezei de scriere la pc...iar aici e un forum de discutie al problemelor,parerilor etc nu dictionar de limba romana.Daca esti OM stii sa accepti unele greseli relativ insesizabile...In fine...

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF