Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

audio 20 schimbat cu navigatie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• audio 20 schimbat cu navigatie

salut,detin un e class din 2004 cu sistem audio 20,am cumparat o navigatie mica,insa spre surprinderea mea mufele difera,stie cineva daca se gasesc mufe adaptoare,sau daca cumva prin alta metoda este posibila montarea acestei navigatii pe masina?Tin sa precizez ca nu m ar interesa functionarea navigatiei,ci doar pentru cd si design,atasez cateva poze pentru a ma face inteles,multumesc
    Attached Files

Nu se poate monta usor. Iti trebuie ceva instalatie electrica si fibra trase prin toata masina si un AGW. Ce ai cumparat tu este decat un head unit fara etaj de amplificare.
    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Deci nici o șansa sa o montez? Ma gândeam ca exista doar o mufa adaptoare.... Ce sistem de navigatie ar fi compatibil cu ce am eu , știe cineva?

Comment

Navigatie

Originally posted by gabi_ionisor View Post
        salut,detin un e class din 2004 cu sistem audio 20,am cumparat o navigatie mica,insa spre surprinderea mea mufele difera,stie cineva daca se gasesc mufe adaptoare,sau daca cumva prin alta metoda este posibila montarea acestei navigatii pe masina?Tin sa precizez ca nu m ar interesa functionarea navigatiei,ci doar pentru cd si design,atasez cateva poze pentru a ma face inteles,multumesc
        Salut,
        In cea doua poza ai o unitate care NU are amplificare interna. Este doar unitatea de bord, care a fost montata pe o masina cu AGW in portbagaj (partea stanga).
        Deci, din pacate, nu se poate monta.
        Din cate stiu la Mercedes nu exista cablaj adaptor sau daca exista are un pret exorbitant.
        Si apropo, in afara de faptul ca poate citii DVD (doar filme si nu mp3 pe dvd) eu personal, desii si eu mi-am montat o navigatie in locul unitatii cu caseta (audio 20 sau asa ceva) o consider inutila in comparatie cu pretul.
        Daca chiar vrei sa ai un sunet deosebit fara sa montezi ceva after market sau gunoaiele/chinezismele de dinavin cauta la dezmembrari si iati INTREGUL sistem audio de la una care a avut Bose sau Harman Kordon. Se va auzii demential in ciuda pretului relativ mare.
        O seara buna!
        Last edited by alin6231i; 05-10-2014, 22:32 PM. Reason: a

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF