Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Unde este situat rezervorul la un w211?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde este situat rezervorul la un w211?

La cobra si w210,rezervorul aflandu-se in spatele banchetei din spate,nu se poate obtine comunicare intre habitaclu si portbagaj prin rabatarea banchetei.Am crezut ca asta este valabil in cazul tuturor mercedesurilor varianta sedan pana am vazut pe mobile imaginea atasata mai jos.Este un w203.
    Vreau sa stiu,cum stau lucrurile in cazul unui E class w211 sedan.Se poate rabata bancheta si obtine comunicare cu portbagajul sau acolo este cumva situat rezervorul ca si la w210?
    Attached Files
    MÃREAȚA COBRA

La W211 rezervorul este sub masina.
    .. ________ ..
    o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
    (Oo\==/oO)
    ..U...............U.
    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
    http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Se afla sub bancheta, ca la majoritatea masinilor.
      MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Adica?Pe mine ma intereseaza daca se poate face comunicare intre portbagaj si habitaclu avand bancheta rabatabila.Zi-mi te rog la w211 tau,presupun ca ai asa ceva.Daca rabatezi spatarul banchetei apare o larga comunicare cu portbagajul?
        MÃREAȚA COBRA

Comment

da...apare

Comment

Da bineinteles (exact ca in imaginea pusa de tine, numai ca in acolo nu s-a rabatat si sezutul, din comoditate banuiesc), doar ca aceasta rabatare se afla pe lista de OPTIONALE din nefericire. Platesti in jur de 300-350 de euro ca sa poti rabata bancheta...

Comment

Da,ma rog,eu oricum nu am bani sa cumpar un E class w211 nou.Iar daca il iau sec hand,cu sau fara aceasta optiune inclusa,tot reusesc eu sa obtin comunicarea aia one way or the other.Dar la okios(w210) este absolut cu neputinta din cauza situarii rezervorului exact acolo(intre habitaclu si portbagaj,in spatele banchetei.
              MÃREAȚA COBRA

Comment

Ok, am aratat in poza pusa de tine dupa ce trebuie sa te uiti (acele 2 mici manere de rabatare , normal trebuiau sa fie niste stikere rosii cu ilustratii, probabil ca s-au dezlipit in cazul de fata).
                Iar daca nu are aceasta optiune, nu cred ca ai putea rezolva rabatarea lor....
                Attached Files

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF