Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Montaj camera marsarier w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montaj camera marsarier w211

Buna ziua!as dori sa-mi recomandati un service unde imi pot monta o camera marsarier pt un w211 cu navigatie mare,nu stiu cum se numeste.

Buna!
    Acum 2 saptamani l-am montat si nu necesita vreun service specializat. pur si simplu legi cablu de alimentare la becul de marsarier iar cablul video pe iesirea auxiliar de pe tunerul tv. Mai dificil este cu traiectul cablurilor.

Comment

Seara buna as fi interesat insa nu inteleg partea cu tunerul tv. Exista vreun dispozitiv ce permite vizualizare tv pe command 2? Multumesc.
      Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Robert depinde de comand si de camera, valentin tunerul tv este un accesoriu la command care permite vizionarea posturilor fta(free to air) .
        Mail : emi@koket.org
        Tel : 0757 233 231
        Reparatii electrice auto Iasi
        Electrical Center Iasi

Comment

Buna si multumesc pentru raspuns. Ma ajutati si cu un cod sau o descriere a acestui modul tv?
          Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Thekoket nu stiu modelul cum se numeste,e cea cu ecranul mare cu telefon,magazie cd,probabil navi de top din 2008,as dori totul sa fie pe original,asa cu chinezarii de 150 de lei camera care sa pice dupa ce o duc la spalatorie nu am nevoie.Deasemenea vreau sa functioneze doar atunci cand intra masina in retur nu sa stau sa apas butoane prin navigatie (aux etc.),asa mai bine ma uit in oglinzi mai bine decat sa stai 2-3 minute sa butonezi navi merci pt rabdarea cu care mi-ati citit postul.Astept niste raspunsuri.
            Last edited by masterobert; 11-15-2013, 13:04 PM.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF