Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

camera marsarier

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• camera marsarier

Buna ziua!
    Detin un e class w211 din 2003 varianta combi. Am montat o camera in suportul pentru numarul de inmatriculare si am conectat la iesirea auxiliara din tunerul tv. Totul functioneaza foarte bine insa ca sa vad camera de fiecare data trebuie sa comutez pe video auxiliar ca sa vad camera. Am citit undeva ca aceasta comutare se poate face automat din engineering menu insa nimic concret, adica cand il pun in marsarier automat apare pe ecran camera.
    Sunt curios daca stie cineva cum se face.
    Va multumesc!

Se pare ca nu stie nimeni nimic!

Comment

La camera originala ai optiunea pentru pozitia R a schimbatorului sa iti comute pe camera in engineering, pe command.
      In cazul in care folosersti o camera aftermarket conectata la mufa de intrare auxiliara de pe tunerul tv, masina nu are de unde sa stie ca primeste semnal pe intrarea de aux si ma indoiesc ca exista vreo setare din Star prin care la comutarea manetei in R sa stie sa iti comute navi pe intrarea auxiliara. Daca da, bine ar fi...

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF