Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

am o bataie la denivelari

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am o bataie la denivelari

Salut
    Am si eu un E200 din 2007 cu motor de 170 CP. Sesizez o bataie sub masina numai pe drum cu denivelari dese si la viteza destul de mare. Poate fi de unul din tampoanele motor? Multumesc.

Mai intai verifica suspensia , cand masina e la relanti , se misca motorul?

Comment

Ce legatura are denivelarile de pe drum cu tampoanele motor?? Cred ca dumneata ai problem la suspensie...ori bara stabilizatoare/bielete , si bucsa brat inferior... Du-te la orice mechanic sa iti faca o verificare.

Comment

Am rezolvat problema, era curs tamponul stanga de la motor. Am schimbat ambele tampoane si merge acum foarte bine fara nici un zgomot la gropi si denivelari.

Comment

Ciudat...nu am mai auzit de asa ceva...si eu am avut suportii dusi de la motor, dar nu am semnalat problema care ai zis dumneata...Oricum, bine ca ai rezolvat-o...Bafta!

Comment

Va salut.
            Domnule Razvan, cum ati schimbat tampoanele motorului?
            iubesc omenia.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF