Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Aer conditionat W124 nemaintalnit

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aer conditionat W124 nemaintalnit

Cautand eu masina intru cumparare, am dat peste una de vanzare - aici in Romania, cu un aer conditionat automat dar si bizonal, din cate intuiesc eu. Ia priviti o poza.

M-am tot certat cu dok ca uite ce am gasit, el sustinea (fara sa fi vazut poza) ca e o modificare ulterioara bla bla, pana cand... acum cateva minute a ramas perplex. Tacere. In continuare tindem sa credem ca e o modificare rara facuta de vreun atelier, ceva.

Stie cineva mai multe despre inventia asta?
    Attached Files
    1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
    1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
    dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Ce-i drept n-am mai intalnit. Dar parca nici artizanala nu pare. O fi vreo serie limitata a celor de la MB. Vreo masina de teste ulterior vanduta si ajunsa prin RO.

Comment

Uite, asta e o varianta la care nu m-am gandit. Asteptam alte idei.
      1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
      1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
      dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Se poate sa fie o modificare ulterioara... Eu cunosc un arab aici in C-ta care avea un w124 cu motor de 250 de prin 88 fara aer, dar care ulterior i`a montat un climatronic undeva in germania la un service mercedes-benz ! Acest lucru dateaza de cativa ani buni si sincer nu mai tin minte cum arata instalatia de climatizare dar stiu ca la vremea cand am vazut`o arata cam bizar...

Comment

Dupa mine e o adaptare a unui climatronic de genul W140 pe W124. Una reusita...

Comment

Pot spune ca pare original.....io am gasit un w201,cu airbag si clima automata,exact ca la w124..

Comment

Nu e artizanala instalatia. Am vazut pe mobile.de unu de vanzare cu ceva asemanator.

Comment

Documentam pe la straini atunci... ramin la parerea mea pina la rezultatul final.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF