Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ajutor, raspundeti numai daca stiti!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor, raspundeti numai daca stiti!

Sunt propietar e270 w211, am masina de vreo 6 7 luni sa zic ... Si nu stiu de ce m-am uitat pe carte zilele trecute si am vazut ca e inmatriculata in tara are cartea facuta in 12 sau 11 ANUL 2006, intrebarea mea este urmatoarea:

Daca eu vreau sa vad masina maine, poimaine cand mi so pune pata pe ea va trebui sa platesc taxa de prima intatriculare?

Rog raspunsurii exacte,sincere nu vreau pareri sau banuieli sunt morcovit cu totul

Multumesc

Sal.Taxa de prima inmatriculare o plateste cumparatorul.Taxa de timbru o platesc toti, in afara de cei care au platit taxa de poluare in perioada 2007-anul curent.Nu sunt scutite de la plata taxi timbrului masinile ale caror proprietari au recuparat plata taxei de poluare.

Comment

Deci eu o sa platesc taxa de timbru nu ?

Comment

Originally posted by marean89 View Post
        Deci eu o sa platesc taxa de timbru nu ?
        NU!

O plateste ala care cumpara masina de la tine! (dar in fond o platesti tu pentru ca o sa o vinzi mai ieftin cu suma ce ar trebui sa fie taxa de timbru!)
        W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
        W126 280SE Black Blue Metallic
        W126 300SE Anthracite Grey Metallic
        W126 500SE Nautical Blue Metallic
        W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
        W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF