Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Volan incalzit

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Volan incalzit

  Se poate inlocuii volanul normal cu alt volan icalzit la MB E200 Kompressor ?
  Cum?

 • #2
  Ai deschis 2 topicuri cu aceasi intrebare. Ai gasit tu volan incalzit pentru W 211? Alt model de volan sau de pe alta marca de masina sigur nu se va potrivi.

  Comment


  • #3
   Dublura s-a sters!

   Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
   Va rugam sa le schimbati din User Settings.

   Comment


   • #4
    Originally posted by Zeus View Post
    Dublura s-a sters!
    Multumesc!

    Originally posted by CJ-12-LWP View Post
    Ai deschis 2 topicuri cu aceasi intrebare. Ai gasit tu volan incalzit pentru W 211? Alt model de volan sau de pe alta marca de masina sigur nu se va potrivi.
    Am gasit volan incalzit pentru W211,second-hand pret 200 ron,dar nu stiu daca pot sa-l montez si cum,prin urmare merita sa-l cumpar sau imi fac stoc de "fier vechi "si inutil.
    Zeus
    Super Moderator
    Last edited by Zeus; 01-23-2013, 09:38 AM.

    Comment


    • #5
     De montat poti sa incerci .Daca este de pe W 211 aceasi an ca al tau deci sa nu fie facelift atunci ar trebui sa potriveasca. Desfaci airbagul care are 2 surubele apoi mai ai un surub in centrul volanului pe care fara pistol cu aer comprimat nu prea o sa il poti desface. Desigur inainte dai jos o borna de pe baterie. Scoti cheia din contact si astepti circa un minut dupa care desfaci borna. Nu stiu cum o sa alimentezi volanul cu curent,va trebui sa il legi undeva sau pui un intrerupator de unde sa il pornesti.Cred ca original porneste automat cind este sub 7 grade. Daca ai ceva ce porneste automat gen dezaburire oglinda sau sirocol etc. sa il adaptezi cumva sa primeasca curent de acolo si sa se si opreasca dupa un anumit timp.Vad ca stai aproape cu demontatul volanului te ajut cu placere daca nu te descurci dai o fuga pina la Cluj-N. Bafta.

     Comment


     • #6
      Original, incalzirea se porneste din capatul manetei de semnalizare, acolo am vazut in manualul de utilizare ca ar fi aceasta optiune...
      Incazlirea in oglinzi se activeaza automat la sub 5 Grade celsius...

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF