Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

E Classe W210 motorizare 270 sau 320CDI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Originally posted by emanoeladrian View Post
  Gata,si-au revenit cei de la mobile.de , asta e alternativa :
  http://suchen.mobile.de/auto-inserat...ries=Limousine
  Deci...prima varianta e mult mult mai buna decat a 2-a...sper ca si masina sa fie in stare perfecta ca sa o achizitionezi si multa bafta sa ai. Sa verifici fiecare buton si functie a masinii inainte de cumparare. bafta!

  Comment


  • #17
   Sa fie ! @SirDeadline , dealerul ma asteapta cu un drive test,nu am cerut-o eu ci l-a oferit . Masina nu provine de la taxi ci de la o persoana privata. Sa vedem cat de norocos sunt.
   Pe unde ma sfatuiti sa o caut de rugina(nu putina ca nu se pune problema)?
   ..usi,portbagaj,bara fata la imbinarea cu aripile,suporti arcuri fata,faruri ...si mai ce?.Deasemeni as vrea sa fac schimbul de ulei/filtre motor si cutie viteze in Germania,nu ca nu as putea sa il fac si in Romania,dar sunt eu din fire mai precaut,tine de meserie..ce altceva sa mai schimb ?
   Va tin la curent .

   Multam fain inca odata pentru sfaturile tuturor.
   ML270 CDI 2004

   Comment


   • #18
    Eu as merge la o reprezentanta si as face o verificare inainte sa dau banii: test STAR (ala vede bube multe), apoi ce-i pe sub ea (amortizoare, arcuri, bielete, caseta, cardan, flansa etc). Mai bine pierd 100 de euro decat 6000... Bafta!
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

    Comment


    • #19
     @cutaresku , buna ideea ta, numai ca trebuie sa ma planific la o reprezentanta mercedes in Hamburg,dar am timp sa o fac...sa caut una mai aproape de dealer.
     Multam fain!
     ML270 CDI 2004

     Comment


     • #20
      Din nefericire nici unul dintre cele 3 service-uri Mercedes in Hamburg nu ma poate programa mai devreme de Joi saptamana viitoare, dar exista un service Opel-Law/Smart-Law
      nu stiu daca am scris corect care fac testarea de motor pentru Mercedes..m-am planificat la ei. Am incercat sa extind si catre o inspectie de rampa dar si ei sunt ocupati pana la mij.saptamanii viitoare cu inspectiile si schimbul de roti pentru iarna la clientii lor.
      Tot e ceva...mai am un pont de la Mercedes Hamburg ,dar sa caut adresa ,ca ei ar face inspectii si anume TUV-Handler...asa parca am inteles. Ii caut pe google sa vedem ce iese.
      ML270 CDI 2004

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF