Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Inaltimea-nivelul modelului w 211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inaltimea-nivelul modelului w 211

Stie cineva care ar fi inaltimea standard pentru w 211 avantgarde cu pachetul sport?
    Am impresia ca masina mea sta cam jos de spate, asta de cand am cumparat-o, in ideea in care cu roti de 245/40/18 si rezervorul plin, rotile intra sub aripa cam 0.5 mm, poate chiar un cm, iar cu el gol rotile stau exact la limita aripii iar de fata pare putin cam ridicata ca si cum tot timpul ar avea incarcatura in portbagaj.
    Tind sa cred ca m-au cam lasat arcurile de pe spate si as vrea sa stiu daca m-ar ajuta o pereche noi, cumparate de la reprezentanta pe serie VIN si dupa dotari.
    Nu am gasit nicaieri care ar fi inaltimile corecte pentru w 211 avantgarde cu pachet sport si in pozele gasite cu w 211 avantgarde pachet sport nu par asa lasate de spate ca a mea, se vad usor 1-2 cm peste anvelope...
    Am pus mai jos niste poze, in prima (modificata poza in paint) cum arata a mea goala, in a 2-a (poate putin exagerat, dar oricum cu cauciucul deja sub aripa) cum e cu rezervorul plin si ceva bagaje in portbagaj iar in a 3-a cum cred ca ar trebui sa fie.
    Attached Files
    Last edited by Dj Sky; 09-11-2012, 22:17 PM.

Revin cu informatii noi, am fost la Tiriac Auto am comandat cu 720 ron arcuri originale, au venit pe comanda din germania in 5 zile, manopera a fost 230 ron cu tot cu reglaj faruri care de mult tot am vrut sa il fac...
    Inainte de montajul arcurilor pe loc perfect drept (cred eu, cel putin vizual) si cu rezervorul plin am avut urmatoarele distante intre centrul rotii (mijlocul emblemei) si cel mai inalt punct de pe aripa:
    Stanga fata 37.00 cm
    Dreapta fata 36.50 cm
    Stanga spate 34.00 cm
    Dreapta spate 33.00 cm

Arcul de pe dreapta spate era rupt la prima spira de sus cam la 2 cm de locul unde se face drept si s-a asezat perfect la locul lui fara sa imi mai dau seama ca e rupt.
    Acum dupa montajul arcurilor noi s-a ridicat de spate cam 4 cm peste cauciuc dar au spus baietii de acolo ca se mai lasa in cateva zile putin pana se aseaza.
    Voi reveni cu noile distante de indata ce voi face ceva km cu ea si o voi pune in acelasi loc ca sa fac masuratorile in aceleasi conditii si cu rezervorul tot plin.
    Ca si constatare acum direct dupa lucrare, cam 80 % din w 211 ce le-am vazut pe strada sunt lasate de spate sau erau toate incarcate si am mai observat ca masina nu mai scutura chiar asa tare la trecerea peste "dungile" de reducere a vitezei de la trecerile de pietoni, inca nu am iesit la drum lung sa observ diferenta la viteza si curbe.
    Linia masinii s-a facut cam ca la ultima poza din cele puse mai sus de mine, parca e alta, voi reveni si cu poze...
    Last edited by Dj Sky; 09-19-2012, 20:56 PM.

Comment

Noile distante in exact acelasi loc ca la prima masuratoare si cu motorina doar cu o linie mai sus sunt:

Stanga fata 37.00 cm
      Dreapta fata 36.80 cm
      Stanga spate 38.00 cm
      Dreapta spate 37.40

Deci banuiesc ca pe un teren drept masina ar avea 37 cm fix pe fata si undeva intre 37,5 si 38 pe spate cu rezervorul la jumatate.
      Comportamentul la drum intins s-a schimbat simtitor deoarece masina sta mult mai rigida in curbe, inainte tindea sa se lase pe o parte in special la virajele la stanga, acum e mult mai ferma la viraje si totusi nu mai zgataie asa tare la denivelari sau benzi de reducere a vitezei.

Comment

Bravo tie ca ai rezolvat-o singur.Eu doar cand am bagaje si persoane in spate ajunge unpic cauciucul sub aripa(max2-3)cm ceea ce e normal,in rest sta destul de bine cu distanta,nu stiu daca au fost schimbate arcurile dar cand am sa vad ca arata si a mea ca si multe altele cu vreo doua cadavre mascate in portbagaj o sa le schimb.

Comment

Inaltimea-nivelul modelului w 211

Salut ! Mai tii minte cumva ce coduri de culori aveai pe arcurile noi !?

Comment

Nu am stat langa masina la montaj, dar cand montez rotile de iarna voi face o poza si revin...

Comment

Buna seara, pot sa confirm ca telescoapele comandate la reprezentanta sunt mai lungi in tija cu aproximativ 4 cm...cele comandate la orice alt magazin,indiferent de producator,sunt mai scurte !!!
              Deci nu arcurile sunt de vina...intotdeauna.

Comment

Pot sa iti spun ca nu e chiar asa, din proprie experienta. Acum doua veri am schimbat amortizoarele fata iar cele originale fiind ”by Sachs”, am luat tot Sachs. Pe tija ai crestaturi/caneluri pe o lungime de cativa centimetri si o siguranta, exact pentru a alege inaltimea pe care o doresti. Le-am pus alaturi pe cele vechi si am fixat exact la aceeasi inaltime. Deci nu stiu despre ce amortizoare vorbiti dumneavoastra sau ce marci. La Sachs, din comert, asa este.
                Last edited by cristi_fulger; 12-08-2014, 20:47 PM.

Comment

Cu scuzele de rigoare , ma refeream la telescoapele de spate,cele la care se facea referire in primul post.Pentru cele de fata , intradevar se poate modifica distanta pe caneluri...

Comment

Deci pentru spate nu gasesti decat pe original lungimea corecta? La vara vreau sa le schimb si pe cele de pe spate iar acum nu stiu ce sa fac. Merci!

Comment

Are dreptate colegul Cristyan in legatura cu lungimea amortizoarelor. Eu am comandat in Italia 4 bucati originale acum o luna si le-am masurat/comparat cu cele gasite pe masina cele noi rezultand a fi mai lungi cu vreo 2-3 cm . Eu am vrut sa ii pun niste arcuri mai dure in sensul se sa lase mai jos si sa am o stabilitate mai buna. Stiti pe cineva care a facut treaba asta ?

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF