Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sfaturi schimbare roti pe w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi schimbare roti pe w211

SALUT BAIETI.

As dori sa imi schim rotile de pe 16' cele care le am acum cu ceva mai mare 18' m-am gandit . am un mercedes w211 din 2005 si nu stiu ce sa aleg 'amg ' sau 'bbs lm ' imi plac mai mult bbs stiind ca amg sunt replica imi vine sa stau mai departe de ele , as dori niste sfaturi referitoare la cauciucuri si ghenti daca se poate si s-a mai confruntat cu aceasta dilema careva dintre voi.

Multumesc anticipat.

Pai tot ca o parere,bbs-ul acela l-am vazut ca model si nu da bine pe masina asta si corect se spun jante ,genti sunt acelea care le poarta femeile si le umple cu tot ce nu iti trece prin cap cand vezi ce scot din ele,asta ca o gluma. http://www.alcar-wheelbase.ro/AlcarK...lcs=ry9333ybzk aici e o pagina unde selectezi masina ,modelul,capacitatea motorului ,culoarea masini ,dimensiunea rotilor.Deci poti vedea cum arata masina cu noile jante,nu sunt multe dar sunt destule cat sa iti faci o parere.

Comment

Salut Fabian, da-ne si noua o poza cu rotile pe care le ai acum pe 16, daca cumva vrei sa le vinzi. Merci si sorry de off-topic.

Comment

bbs lm

Aici e un link : http://www.mymbonline.com/forum/268-...9-bbs-lms.html
        unde puteti vedea un mercedes cu bbs si eu zic k arata foarte bine . astept mai multe pareri si cu ce probleme v-ati confruntat cand ati facut schimbul . rotile mele pe 16 le vand numai dupa ce fac eu schimbul sau poate le dau la schimb si mai pun ceva bani pentru ceva ce mi-ar place si mie daca gasesc ceva oferta asa . o sa pun si poze cu ele dar nu am facute inca.
        multumesc

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF