Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Intrebari Model E 350 CDI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intrebari Model E 350 CDI

Salutare,
    Imi cer scuze pentru necunoasterea mea, dar fiind primul meu Mercedes, model E 350 CDI , an 2011 am unele intrebari legate de acest model.

Prima mea intrebare ar fi daca se pot face modificari (upgrade uri) si in ce masura. Ma intereseaza sistemul Distronic Plus daca poate fi implementat in service-uri. De asemenea, as vrea si schimbarea pozitiilor oglinzilor in momentul selectarii R, am vazut acest sistem si ajuta mult la vizualizarea locului in care urmeaza sa parchezi.

Ultima intrebare este daca sistemul Mbrace sau Mbrace 2 este disponibil in Romania, si daca functioneaza si pentru masini din anul 2011.

Astept cu interes raspunsurile voastre.
    Numai bine

Sal.Aceste tipuri de upgrade pe care le doresti se fac la casa auto mercedes.Deoarece nu cred ca ai putea sa faci rost de toate componentele necesare pt upgrade, si chiar daca ai putea obtine materialele necesare nu stiu cine ar fi dispus sa riste siguranta ta montanduti sistemul distronic fara cunostinte de electronica si calibrare program.Ar mai fi multe de discutat dar nu sunt in mare masura sa vb despre ele.Cel mai bine mergi la casa auto mercedes si discuta cu domni de acolo.Bafta.

Comment

Originally posted by gmihai24 View Post
      Sal.Aceste tipuri de upgrade pe care le doresti se fac la casa auto mercedes.Deoarece nu cred ca ai putea sa faci rost de toate componentele necesare pt upgrade, si chiar daca ai putea obtine materialele necesare nu stiu cine ar fi dispus sa riste siguranta ta montanduti sistemul distronic fara cunostinte de electronica si calibrare program.Ar mai fi multe de discutat dar nu sunt in mare masura sa vb despre ele.Cel mai bine mergi la casa auto mercedes si discuta cu domni de acolo.Bafta.
      Mersi mult de raspuns. In nici un caz nu ma gandeam sa le fac eu. Intrebam daca este posibil de facut in reprezentanta. Ms mult
      Last edited by mircea600sel; 07-28-2012, 07:55 AM.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF