Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

keyless go W210l

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • keyless go W210l

    salutare toturor,
    de o vremea ma tot masina sa pun pe masina mea (?) un system de alarma cu pornirea motor la distanta + keyless entry + buton start stop
    este vorba de o alarma koreana easycar E771 (procesoare samsung) care pare cea mai fiabila in comert, si care are cel mai bun raport calitate/pret
    masina mea este un W210 E320 cdi an 2001 limuzina automata
    am leagat alarma totul este in regula cu deschidere/inchidere
    doar la capitolul de pornirea la distanta ne cam depaseste treaba
    notez ca lasam cheie originala a masini (+i) in contact tot timpul
    masina nu porneste doar cu cheie, alarma da la electromotor (tras direct din fata), dar motorul nu o ia!
    am evidentiat pana la urma ca ne aflam in fata de o problema (unei) electronica care tine de o 'permisune' care provine dintr o foto-cellula in contact si care trebe sa o primeasaca motorul sa porneasca

    va rog daca credeti ca ne puteti ajuta cu niste sfaturi/idei/diagrama de contact/schema electrica, voi fiu foarte recunoscator
    masina se afla in cluj

    SI VA ROG DIN SUFLET FARA COMENTARI (+I)GEN "DECE ASA CEVA" "NU MERITA" "MASINA E VECHE SI NU MERITA SA BAG ATETA IN EA" ca deja sta desfacuta de o saptamana in garaj fara sa putem gasi o solutie
    Last edited by cutaresku; 07-14-2012, 23:01 PM.

  • #2
    1. N-ai punctuatie, ignori atentionarile anterioare.
    2. Din ce-am citit, electronistii/electricienii se cam feresc sa puna alarme aftermarket pe MB, tocmai datorita sistemului complicat al imobilizatorului. Incearca totusi la un centru dedicat montarilor de alarme aftermarket, lor s-ar putea sa le fi trecut prin mana si MB. Sunt si aici membri priceputi la electronica, poate vine cineva cu o solutie.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

    Comment


    • #3
      ma scuzi te rog, daca am facut vre o greseala (dar de fapt ce am ignorat?)
      eu am scris cu litere mari doar sa le spun la colegii care vor sa comenteze aiurea
      masina tocmai se afla la cel mai renumit service din cluj la montare de alarme, si alarma respectiva este cea mai recomandata!
      a fost pana la masina un electronist care nu prea are vremea sa se ocupa de ea momentan, dar eu acum sunt ca si cum fara picioare (?)
      iti multumesc pentru raspunsul si sper sa ma ajuta colegi pe aici
      Last edited by cutaresku; 07-14-2012, 23:02 PM.

      Comment


      • #4
        Originally posted by cutaresku View Post
        1. N-ai punctuatie, ignori atentionarile anterioare.
        2. Din ce-am citit, electronistii/electricienii se cam feresc sa puna alarme aftermarket pe MB, tocmai datorita sistemului complicat al imobilizatorului. Incearca totusi la un centru dedicat montarilor de alarme aftermarket, lor s-ar putea sa le fi trecut prin mana si MB. Sunt si aici membri priceputi la electronica, poate vine cineva cu o solutie.
        Cutaresku,tu ai auzit de w210 320 cdi AMG?Eu unul NU sau poate sunt eu depasit?)Uite colegul nostru are!

        Comment


        • #5
          Pe scurt gramatica lasa de dorit si daca tot este la cel mai renumit service de ce ne mai intrebi pe noi?E sigur ca o sa iesi rezolvat de acolo!

          Comment


          • #6
            Sincer mi-ar fi placut sa fie 320 TDI AMG ,consuma mai putin.)

            Comment


            • #7
              @pervert_4u: E320 cdi AMG W210 = masina a avut kit-ul exterior AMG de fabrica + eu ii am pus interior de E55 AMG (Volan piele/mahon cu airbag AMG, interior complet alb/negru original cu scaune, bancheta si panouri de usi, presuri, schimbator, ceasuri de bord si praguri de usi cu leduri)
              cand am zis de servis era vorba de centru dedicat montarilor de alarme aftermarket (cum imi a sfatuit Cutaresku)
              eu am deschis topic-ul acesta doar sa imi gasesc un electronist care ma poate indruma, nu sa stau sa aud tot feluri de comentari de 2 lei!
              Last edited by cutaresku; 07-14-2012, 23:02 PM.

              Comment


              • #8
                Ok,cum spui!Rugamintea mea este sa scrii mai corect ca sa intelegem pe viitor ce problema ai ca toti sa te putem ajuta cu vreun sfat sau parere!Am intrat la albumul tau foto si am vazut masina.Este frumoasa si apreciez munca depusa!Sa nu ma iei in nume de rau!Ce evacuare ai pus si cum se aude?Bafta.
                Last edited by pervert_4u; 07-14-2012, 18:57 PM.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by pervert_4u View Post
                  Ok,cum spui!Rugamintea mea este sa scrii mai corect ca sa intelegem pe viitor ce problema ai ca toti sa te putem ajuta cu vreun sfat sau parere!Am intrat la albumul tau foto si am vazut masina.Este frumoasa si apreciez munca depusa!Sa nu ma iei in nume de rau!Ce evacuare ai pus si cum se aude?Bafta.
                  salut, stai linistit ca nu te am luat in nume de rau! idea este ca am mai patit cand cer ceva anumit sa se leg majoritatea sa comenteaze aiurea. cand am cumparat o avea deja evacuare lorinser si eu am schimbat doar ornamentul cromat lorinser cu cel AMG original sa fie treaba buna. de auzit se aude minunat mai ales dupa ce am resoftat o la 260 CP. urmeaza acum sa fie montate toate 4 discuri de frana perforate si etiere de frana originale AMG ca asa se vor vedea mai bine cu jante de AMG 18" de pe un E55 W211! 4 ani de lucru, pana la frigider in spate la cotira ca si la S-class
                  Last edited by cutaresku; 07-14-2012, 23:03 PM.

                  Comment


                  • #10
                    Am citit un pic in manualul de instalare al alarmei tale.Dece a trebuit sa tragi tu alimentare separata la electromotor din alarma ,daca ea este prevazuta cu modul de pornire incorporat?Tu spui ca lasi cheia in contact tot timpul pt recunoastere.Dar firele ce preiau functii de la contact ,sunt conectate la modulul de pornire?Alarma ta are modul de bypass?

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by gmihai24 View Post
                      Am citit un pic in manualul de instalare al alarmei tale.Dece a trebuit sa tragi tu alimentare separata la electromotor din alarma ,daca ea este prevazuta cu modul de pornire incorporat?Tu spui ca lasi cheia in contact tot timpul pt recunoastere.Dar firele ce preiau functii de la contact ,sunt conectate la modulul de pornire?Alarma ta are modul de bypass?
                      alarma nu are modul de bypass
                      am tras alimentare directa/separata la electromotor fiind ca firul iese de contact si merge in can, si nu s-a putut indentifica, dar alarma da la electromotor si incearca de 3 ori sa porneasca masina dar motorul nu l ia
                      da las cheia in contact pe pozitie de contact si sunt 2 plusuri permanente care sunt legate cu 2 relei-uri si intra in alarma, cand masina e armata se taie plusurile si respectiv invers
                      fotocelula aia trebuie sa da o comanda/permisiune la motor sa porneasca, si aia se activa doar cand cheia se roteste cheia dupa pozitie de contact
                      am incercat am pus o banda mica peste si asa nici cu cheia nu porneste masina
                      Last edited by cutaresku; 07-14-2012, 23:04 PM.

                      Comment


                      • #12
                        Hai sa ne intelegem, esti roman sau nu? Daca esti etnic maghiar ai o scuza, insa daca esti roman get beget, ori ai driblat scoala primara ori...
                        Cel putin ai decenta de a scrie cu majuscula la inceput de propozitie si de a folosi un minim de punctuatie (pentru inceput, punct la sfarsitul propozitiei/frazei).
                        Daca n-ai avut chef de a citi regulile, cel putin observa cum scriu ceilalti participanti la trafic.
                        In rest, spor la rezolvat problema!
                        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                        Comment


                        • #13
                          " sloumacom
                          Member



                          Join Date: May 2008
                          Location: cluj
                          Motorizare : E320 cdi AMG
                          Age: 29
                          Posts: 49
                          "
                          Tu Eu.
                          Mercedes cdi amg..... sa crap de ras nu alta.
                          Stii e o problema cu alarmele de mercedes, toate au nevoie de 1 din chei in masina, sau majoritatea din cate am auzit, asta e si motivul pt care am renuntat sa mi pun mie. Doar nu mi-oi lasa cheia in masina, daca o pierd a doua ce fac? Daca vrea unu sa fure masina sparge un geam si ia cheia si a plecat. Spargatorii urmaresc si stiu, ca doar asta li treaba. Mb a facut sistem f bun antifurt nu are nevoie de imbunatatiri. Mai ales unele costisitoare de peste 1000 lei cat e o alarma de asta buna si care nici nu e perfect compatibila.
                          Da tu pune-ti alarma...! sa nu iti fure motoru ala AMG !!!!
                          +40758148228 whats app active

                          Proud owner of Lady Blue W140.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by cutaresku View Post
                            Hai sa ne intelegem, esti roman sau nu? Daca esti etnic maghiar ai o scuza, insa daca esti roman get beget, ori ai driblat scoala primara ori...
                            Cel putin ai decenta de a scrie cu majuscula la inceput de propozitie si de a folosi un minim de punctuatie (pentru inceput, punct la sfarsitul propozitiei/frazei).
                            Daca n-ai avut chef de a citi regulile, cel putin observa cum scriu ceilalti participanti la trafic.
                            In rest, spor la rezolvat problema!
                            Nu sunt roman, ai ghicit bine!
                            Aveti un coleg tunisian (sper sa va mandreasca).
                            Da, ai dreptate nu am citit regulamentul.
                            Nu am scris cu majuscula ca imi ati suspendat contul 2 saptamani (litera mare la inceputul propozitie).
                            Acum am scris ca si tine, sper ca e bine.
                            Mersi mult, sper sa imi rezolv repede problema ca vad ca provoc o multimea de critici.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by white8snow View Post
                              " sloumacom
                              Member



                              Join Date: May 2008
                              Location: cluj
                              Motorizare : E320 cdi AMG
                              Age: 29
                              Posts: 49
                              "
                              Tu Eu.
                              Mercedes cdi amg..... sa crap de ras nu alta.
                              Stii e o problema cu alarmele de mercedes, toate au nevoie de 1 din chei in masina, sau majoritatea din cate am auzit, asta e si motivul pt care am renuntat sa mi pun mie. Doar nu mi-oi lasa cheia in masina, daca o pierd a doua ce fac? Daca vrea unu sa fure masina sparge un geam si ia cheia si a plecat. Spargatorii urmaresc si stiu, ca doar asta li treaba. Mb a facut sistem f bun antifurt nu are nevoie de imbunatatiri. Mai ales unele costisitoare de peste 1000 lei cat e o alarma de asta buna si care nici nu e perfect compatibila.
                              Da tu pune-ti alarma...! sa nu iti fure motoru ala AMG !!!!
                              Eu imi am dorit un ochis facelift AMG si nu imi permit un E55 deci imi am ales un E320 cdi cu un kit AMG si restul ii am facut eu cu pasiune, bani si multa munca! dar daca te derangeaza AMG-ul acolo, uite te ca il sterg imediat.
                              Eu imi montez o alarma nu sa am feresc sa imi o fura. Stau la casa cu garaj, si toata locuita este dotata cu sistem de alarma si monitorizare video.
                              Asta e masina cu ce umblu zilnic, si mai am 2 de hobby (S124 E320 alb din 95 full si un W113 alb restaurat complet 280SL din 68). Si nici o masina de pe planeta terra nu o pot compara cu o roata de masinile mele!
                              Eu ma necajesc iarna cand ma pun diminiata in masina si pana se incalzeste eu deja am ajus la destinatie (mentionez ca am un sistem de incalzirea auxliara dar nu e suficient) si m-am gandit ca ar fi de folos un sistem de pornirea la distanta!
                              Un webasto este foarte scump (1500 euro).
                              Alarma respectiva este la 15 mil cu tot cu montajul, in plus mai am si sistemul de keyless entry+buton start/stop.
                              Eu nu imi am batut joc de nimeni sau de masina altora nici o data, deci va rog fara cuvinte care nu sunt la locul lor!
                              O masina, la mine are o alta definitie mai ales daca e mercedes.
                              Imi laud masina exact ca si cum imi laud fetita (care imi am dorit o si am primit 2 baieti extremi de destepti).
                              Ma scuzati ca scriu mult dar vad ca am facut o mare greseala ca nu m-am prezentat de la bun inceput.
                              Last edited by sloumacom; 07-14-2012, 23:57 PM.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF