Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Classic->Elegance->Avantgarde

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Classic->Elegance->Avantgarde

Va salut,

Are cineva idee care sunt diferentele la W210 intre cele 3 modele de echipare.
    Stiu ca de la Elegance apar bandourile cu banda aceea cromata, lumini in usi dar as vrea sa aflu toate diferentele posibile.

Multumesc!
    http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

Originally posted by Juve View Post
    Va salut,

Stiu ca de la Elegance apar bandourile cu banda aceea cromata, lumini in usi dar as vrea sa aflu toate diferentele posibile.

Multumesc!
    Chiar daca nu e in engleza, vei intelege, pentru diferentele respective, vezi minutul 1:54, dar merita vazut tot, in principal finalul cu datele. Alta sursa: sunt pachete de echipare.
    Classic e cel mai chel.
    Elegance e mai luxury.
    Esprit (nu Esprint) e mai sporty (era, ca pe W211 nu mai exista).
    Avantgarde e un fel de Esprit mai high tech.
    Fiecare vine cu niste optiuni incluse care sa accentueze "feeling-urile" de mai sus.
    Pe langa ele mai vine Designo (optiuni individuale si exclusive) pe care nu l-as recomanda pe nici un 220 CDI ca ii scade valoarea la revanzare o gramada.

Last edited by doktor4carz; 05-27-2008, 01:49 AM.
    Oo==oO

Comment

Merci frumos de raspuns. Clasificarea o stiu si eu. Pe mine ma intereseaza maruntisurile care sunt adaugate fiecarei optiuni de echipare.
      Ca exemplu: Classic nu are bandouri cromate, manere cromate, lumina oglinda parasolar, etc. Ce am enumerat mai sus apar la echiparea Elegance. Probabil Avantgarde aduce si altele pe langa.

Climatronic, navigatie etc nu sunt dotari date de clasa - sunt optionale care pot exista si pe Classic si pe Avantgarde.

Sper ca m-am facut ceva mai inteles.

Comment

Elengance vine cu suspensie mai inalta decat avantgardul. Cel din urma vine cu roti de 16 pe 225 iar elegance cu roti de 15 pe 215. La avantgarde suspensia e foarte rigida. Cand schimbi viteze la avantgarde in turatii mari vitezometrul sare din 10 in 10. Elegance poate sa aiba piele artificiala. Avantgardul nu. La avantgard pe bord si pe portiere ai plastic cu stilul "ochii de pasare". Jentile originale sunt diferite. Directia la avantgarde e parca mai usoara. Fata de Classic nu stiu. Eu am facut comparatia pt ca am un elegance si un avantgarde.
        Geamurile de la avantgarde sunt cu tenta albastra.
        Last edited by doktor4carz; 05-27-2008, 01:52 AM.

Comment

Merci frumos Sandu. Elegance vine si el cu roti pe 16 si intradevar 215 latime. Legat de turometru - nu mi se pare normal si nu cumva sa ai tu o problema cu el.
          Referitor la suspensie: Am auzit ca e mai rigida...dar afecteaza comfortul? Este o diferenta mare intre elegance si avantgarde?

Comment

La capitolul confort da,este dif mare.Elegance e mult mai comod.Daca ai probleme cu spatele nu iti lua avantgarde.Elegance pare mai solida, mai puternica iar avantgardul pare usor,agil.Faza e ca daca o calc mai tare si schimb numa in 3000 de ture sare kilometrajul din 10 in 10.In rest merge normal.

Comment

Va salut,

Multumesc!
              eu am si pe avantgarde lumini in usi.
              Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Sare kilometrajul sau turometrul? si te referi la afisajul analogic sau cel digital? Cel digital intradevar sare cateodata daca accelerezi sau franezi puternic....dar cel analogic(acul) nu ar trebui sa faca asa.

Comment

Originally posted by vladi_ivans View Post
                  Chiar daca nu e in engleza, vei intelege, pentru diferentele respective, vezi minutul 1:54, dar merita vazut tot, in principal finalul cu datele. Alta sursa: sunt pachete de echipare.
                  Classic e cel mai chel.
                  Elegance e mai luxury.
                  Esprit (nu Esprint) e mai sporty (era, ca pe W211 nu mai exista).
                  Avantgarde e un fel de Esprit mai high tech.
                  Fiecare vine cu niste optiuni incluse care sa accentueze "feeling-urile" de mai sus.
                  Pe langa ele mai vine Designo (optiuni individuale si exclusive) pe care nu l-as recomanda pe nici un 220 CDI ca ii scade valoarea la revanzare o gramada.

Fain filmultetul. Ma bucur ca am un E300 TD...
                  Am pus ceva poze de pe masina mea... acu daca vreti sa le vedeti mai detaliate vi le dau pe mail la rezolutii mai mari.
                  Attached Files
                  Last edited by arhitect; 05-27-2008, 09:33 AM.

Comment

Originally posted by arhitect View Post
                    eu am si pe avantgarde lumini in usi.
                    Stiu ca sunt si la Avantgarde - am zis ca de la Elegance exista optionale precum lumini in usi, bandouri cromate etc - Classic nu le are, Elegance si implicit Avantgarde le au

Comment

Stiu ca sunt si la Avantgarde - am zis ca de la Elegance exista optionale precum lumini in usi, bandouri cromate etc - Classic nu le are, Elegance si implicit Avantgarde le au
                      Asa este... acum am citit mai atent. Ai dreptate.
                      PS... Avantgarde ... nu mi se pare deloc rigid. Este foarte confortabil (pentru mine si cele 130 de kg ale mele) . Este foarte vioi accelelreaza foarte bine, are motorul foarte bine gandit. De fapt este motorul care a echipat si S Klasse . Motorul asta pe care il am eu pe masina. E300 TD. cu 177 cp.

Comment

Eu am 120 de kg.Si zic ca este f rigid.Mai ales in comparatie cu elegance.
                        Imi sare kilometrajul.Ala analogic.Lasa ca il filmez si iti arat.Avantgardul are lumini in portiere,in scaune, in fata la picioare si un mic bec in oglinda care face atmosfera.
                        Eu am pe avantgarde 270cdi cu chip( 210 cai)

Comment

Nu vreau sa te contrazic sau sa se inteleaga ca nu te cred - ziceam ca nu e normal sa sara vitezometrul. Poate s-a slabit arcul de la tija care indica. Am mai auzit de probleme asemanatoare.

Ziceai ca ai 270cdi - care e consumul urban/extraurban si cum s-a modificat dupa montarea chipului?

Comment

Bucuresti- iasi dus intors, in localitate mers cu 70km/h si in afara cu 140-150 km/h am scos un consum mediu de 5.3 litri.In iasi in oras la ora cea mai aglomerata cel mai putin am scos 7litri si in bucuresti am scos cel mai putin 8.5litri.
                            Daca o calc cat pot de tare nu creste consumul peste 10 in oras.
                            Dupa ce iam pus chip a scazut consumul cu juma de litru, consumele de mai sus sunt date inainte de ai pune chip.

Comment

Originally posted by sandu View Post
                              Bucuresti- iasi dus intors, in localitate mers cu 70km/h si in afara cu 140-150 km/h am scos un consum mediu de 5.3 litri.In iasi in oras la ora cea mai aglomerata cel mai putin am scos 7litri si in bucuresti am scos cel mai putin 8.5litri.
                              Daca o calc cat pot de tare nu creste consumul peste 10 in oras.
                              Dupa ce iam pus chip a scazut consumul cu juma de litru, consumele de mai sus sunt date inainte de ai pune chip.
                              ..........

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF