Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Tija galerie de admisie CDI: se deschide sau nu la acceleratie in gol?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aceiasi problema o am si eu s a blocat tija la galeria de admisie pe partea stanga abia daca se mai misca cei din service au spus ca trebuie schimbata galeria si pe stanga si pe dreapta motorasul cadou vine in ansamblu cu galeriile 1000 de euro au spus ca ma costa. Sintomele sunt: Masina nu trage in sarcina si abia se misca ce sa zic daca trebuie trebuie. Va salut si un an nou fericit

Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk

Comment

Se schimba galeriile cu unele noi. Scump, intr-adevar.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Am schimbat in prima faza motorasul cu unul nou si atunci cei de la reprezentanta au verificat si cursa tijelor la clapete ce a de pe partea dreapta merge ok dar partea stanga doar un sfert de cursa am montat motorasul nou (greseala) crezand ca o sa si de a drumul dar nu a fost asa. De acei am decis sa schimb galerii cu totul .

Comment

Multumesc

Am inteles ,o sa le schimb si eu dar galeriile costa 900 € .... am crezut ca se poate face ceva sa nu le schimb , va multumesc si un an nou fericit

Comment

Cred ca se pot reconditiona la Brasov, o sa ma interesez si o sa postez ulterior adresa de acolo

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF