Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Unde va faceti reviziile?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde va faceti reviziile?

Pana acum nu am avut un MB suficient de nou ca sa fie in garantie si sa fiu nevoit sa fac reviziile la dealerii autorizati. Minunea s-a intamplat si acum sunt intr-o mare dilema referitor la revizii mai ales dupa povestile de "groaza" pe care le-am mai auzit....Precizez ca stau in Bucuresti.

In concluzie in Bucuresti la cine mergeti/pe cine recomandati pentru revizii? Sau in tara unde?Chiar si prin vecini....

Astept opinii!!!!

Chiar nimeni nu are vreo parere? Macar intre Casa Auto si Autoklass?

Comment

Si io is dezamagit ca nu baga nimeni un raspuns p'aci.

Cred ca nu-s prea multi posesori de noutati intre noi, sau daca sunt, ii doare in basca sa raspunda.
      1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
      1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
      dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Salut,

Razvan in primul rand tu vrei sa faci o revizie la ce? La un Mercedes ma gandesc si eventual la clasa E(pt ca aici e topicu).
        Daca nimeni nu a raspuns inseamna ca ori nu stiu ce sa zica ori nu au fost pe forum(paste etc)
        Eu zic ca era mai simplu sa dai un telefon de 2min 35 de sec ca sa afli.
        Am apelat acum 021 3170069 dept service Casa Auto si am intrebat frumos cat costa o revizie pt un E320 cdi din 2007 - revizia de 75000 km. Un nene tare amabil mi-a spus ca revizia costa intre 13-17 milioane in functie de ce s-a facut sau nu la revizia precedenta plus schimbul de ulei la cutie(dc nu s-a facut la 50 000) care e aprox 5 mil si uleiul din diferential cam 1 mil.

Nu era mai simplu?
        Bafta!
        http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

Comment

Da intradevar e vorba de 211.

Impresia generala ma interesa - nu numai pretul - pretul il stiu si eu ca si eu am sunat - plus ca se stabileste acolo pe loc ce trebuie facut.

Ma interesa seriozitatea de la service - avand in vedere ca la servisurile astea de reprezentanta nu vezi ce ti se face la masina.

La masina mea veche era OK. Uite eu de exemplu pot recomanda un mic service din Berceni Autostefi se cheama unde am fost in ultimii 8 ani cu masina veche un 201 - pentru revizii, bucsaraie, amortizoare, frane, (mai nou si directie) si desi nu arata cine stie ce, oamenii numai de mercedes se ocupa si sunt foarte priceputi. In plus avea uneori pentru aceeasi piesa mai multe variante: direct de la Mercedes, sau pe producator, sau chiar turcesti. Omul iti recomanda una si tu functie de bani si recomandare decideai.... Daca am avut alte probleme m-au directionat foarte bine. Vedeam ce se face si ca se pricep - nu bajbaie - in plus intotdeauna mercedes se repara acolo.

Prima oara in 98 cand am schimbat flansa la cardan am fost la un dealer Renault - nu dau nume- si m-am intors mai devreme si am vazut ca sudau ceva sub masina... Am inebunit!!! eu nu stiau de cardanul telescopic si ii deranja brida de siguranta care impiedica sa cada cardanul daca Doamne fereste se rupe flansa.... Ei o taiasera schimbasera flansa si acum o sudau la loc.....

Daca citesti asa pe forum de problemele intalnite afli ca unora li s-au schimbat piese de pe masina, afli de probleme interminabile fara raspuns chiar la dealerii oficiali, afli de faptul ca in Ro unele piese sunt considerate consumabile pe cand in Germania nu si intra totusi in garantie....

Deasemenea ma interesa seriozitatea programarilor. OFF topic Mercedes - Eu am avut mari probleme de genul asta la Midocar de exemplu cu masina sotiei.... Ti se spune sa vii la 14 sa-ti ridici masina. Venit la 14 nu era gata; mi s-a spus vino la 17:30. La 16:45 ma suna unul obraznic si zice sa vin la 17:00 ca el nu face ore suplimentare dupa 17 ca sa ma astepte.... Si stiti cum se circula pe centura....... La Porsche dupa revizie toti dadeau din colt in colt cand am intrebat exact ce ulei au pus in masina - poate ca de ala sau poate ala.... erau numai pareri nimic exact, nimic in scris.....

Vroiam o parere de genul: du-te la aia ca sunt seriosi.... sau du-te in Bulgaria eu am fost acolo..... etc

Comment

Am inteles. Referitor la asta nu pot sa te ajut. La calitatea lucrarii nu cred ca ar trebui sa iti faci probleme. Totusi schimba uleiuri si filtre - cam greu sa o dea in barci. Referitor la timpul estimat si timpul efectiv nu poti decat sa mergi la noroc. In aceeasi reprezentanta VW un prieten a luat masina la minut si altu nici macar in ziua in care ii fusese promisa.

Daca nu sunt colegi pe forum care sa stie, daca iti permite timpul da o fuga pana la reprezentanta si poate prinzi pe cineva care isi ridica masina. Il intrebi ce si cum.

Bafta!
            http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

Comment

daca vrei sa schimbi ulei si alte consumabile poti sa te duci oriunde dar daca ai vre0o problema dute in bulgaria, Unagaria sau Germania dar nu in romania

Comment

Nu stiu cum e cu Mercedesurile (si eu am aceeasi intrebare/problema initiala ca si colegul, de fapt), insa stiu ca la Volvo de exemplu, in Ungaria repara mai bine, mai ieftin.
                1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Parerea mea despre Autoklass o gasesti aici:
                  W203 - 2004

Comment

Atat la E cat si la C am facut reviziile la Autoklass Sud. Am fost multumit de fiecare data datorita promptitudinii cu care am fost tratat. O chestie nu-mi place: mai uita sa ia de pe scaunul soferului folia care protejeaza de murdarie (mai mult ca atentie, nu ca ar fi mare lucru ).

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF