Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Trecerea la ora de vara.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Trecerea la ora de vara.

In dimineata aceasta am mai facut cunostinta cu un fenomen care m-a impresionat placut la al meu E classe 211 din 2005.
    Sambata pentru ca am stiut ca duminica nu voi mai iesi cu masina am zis... hai sa imi mut ceasul la ora de vara ca sa il gasesc luni dimineata la ora buna.

Azi dimineata foarte relaxat am iesit sa plec la munca. Stiam... si simteam ca am iesit din casa la ora la care ies de obicei.

Am avut o mica panica cand am dat ochii cu ceasul masinii, deoarece imi indica 1 ora in plus decat credeam eu ca este. M-am arunact i buzunar dupa telefonul mobil ca sa verific ora. Deabia atunci am dedus ca masina era deja programata sa faca la o anumita data terecerea ceasulu la ora de vara. Pentru ca altfel nu imi explic de ce odata schimbat de mine la ora buna el imi arata o ora peste ora reala a Romaniei.

Iarasi o chestie legata de comfort

Daca are si calendar in computerul de bord (indica data si anul, pe langa ora si minutele) este simplu de programat ca in ultima sambata din luna Martie sa treaca la ora de vara (si unele din telefoanele mobile de generatie veche au aceasta optiune in meniu).

Oricum, haioasa faza!

P.S. Nu se poate programa eventual si ca referinta ora de vara sau ora de iarna? (din nou, la telefonul meu mobil exista aceasta optiune...setand ora de referinta telefonul stie ca la data de... sa schimbe ora in...)
    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
    W126 500SE Nautical Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Am gasit din greseala acest topic...

Sunt curios daca maine dimineata iti va schimba din nou ora... (asa ar trebui!)

Comment

La mine s-a schimbat fara sa mai umblu la ceas cum am facut in primavara. Iar ieri de dimineata chiar faceam glume impreuna cu sotia.... (cum o fi gandita treaba asta). Dupa data nu este posibil. Adica sa fie sincronizat ceasul cu data din calculatorul masinii. Pentru ca in fecare an data acestei duminici este diferita. Am ajuns la concluzia ca mai degraba este dupa un anumit ciclu de zile de la un fus orar la altul. sau cum naiba o fi? ))

Comment

Foarte simplu e, prin RDS-ul de la radio se modifica data si ora.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
          Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Sa mai zic din nou ca si la telefonul meu mobil s-a schimbat? La telefon e din calendar...

Comment

Salut. Eu detin un W210 din 2001 si la fel, isi schimba ora singur...

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF