Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Comand NTG 1 Service Update

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Comand NTG 1 Service Update

    Salutare tuturor,

    Am gasit cd-ul original cu softul de update pentru Comand aps NTG 1-versiunea SW 30/06 (din cate am citit despre ea ar fi ultima), stau in expectativa daca sa fac sau nu update-ul...
    Daca cineva si-a facut update as avea cateva intrebari:
    -va "citi" mp3 cu noua versiune comandul?
    -se mai poate intra in meniul ascuns de Service pe comand?

    Multumesc celor care au aceste informatii!

  • #2
    Am facut eu update la aceasta versiune si:
    nu mai citeste mp3
    se poate intra in engeneering menu dar nu mai stiu apoi meciul ascuns sa pot activa mp3
    se merge in ssystem/language
    acolo se apasa hang up+sageata stanga sus(diagonala)+audio

    eu am alta problema nu imi citeste niciun dvd de navigatie sper sa dau peste un coleg binevoitor care detine un dvd original sa incerc daca merge unitatea mea sau e defecta lentila dvd-ului
    O zi buna!

    Comment


    • #3
      @raschye: Salut. Daca e lentila dusa se rezolva fara probleme. Eu am demontat tot si am schimbat-o singur. Este Sanyo cod: SFHD4. La noi e cam 1 milion. Pe ebay gasesti mai ieftin. Sunt doua modele cu capacul lentilei negru sau alb. Cel negru se afla pe masina si nu se mai fabrica; dar cel alb merge fara probleme ( am montat eu ). Pot sa te ajut eu cu un Dvd de test ( neoriginal ) dar macar stim ca la mine merge 100%.

      @sonatul: Daca totul merge ok mai bine lasa-l asa cum e. La fel stiam si eu ca nu se mai poate intra in meniul ascuns de engeneering.
      W211- 220 cdi

      Comment


      • #4
        merci george momentan sunt plecat din bucuresti dar sper ca pe la inceputul saptamanii viitoare sa te pot contacta sa probam daca functioneaza la mine
        ideea e ca am scris pe un cd update-ul pentru procesorul navi l-am bagat il citeste dar nu are pe el decat o bucata de harta si aia pe la stuttgart, apoi am intrat in engeenirng menu iar la error imi apare ceva legat de update error acum mi-e sa nu fie vreun update facut gresit si asta sa fie motivul pt care nu citeste dvd
        sau pur si simplu lentila dusa

        ps:daca stie cineva cum se activeaza meniul ascuns la versiunea de update 30/2006 pls post it

        Comment


        • #5
          Nu mai citeste Mp3( EU Copyright Law 2008 ).
          Aveti grija cu discuri copiate. Comand Unit se infierbanta si se arde Lasel Cell( asa cum a scris si George mai sus ).
          Stiu ca OEM Dics sunt scumpe, cautati un software ce arde navi software cu acelasi speed ca si cum ar fi arse de Becker. ( google it ) :P

          Comment


          • #6
            Am facut si eu update, citeste mp3.
            Nu mai pot intra in meniu ascuns.
            Colegul cl600 mi-a activat functia video in motion.

            Am avut si eu probleme cu lentila citea greu dvd-video. Am curatat-o de 3 ori, cam o data pe an de cand au inceput problemele. La un moment dat am schimbat lentila cu Sanyo cod: SFHD4, n-a mers. Invartea dvd si in 2 secunde spunea dvd error. Am montat-o inapoi pe a mea, cea originala inca merge fara probleme. Am schimbat si dvd-urile, folosesc acum Verbatim LightSchribe scrise la 4x, sunt un pic mai scumpe dar sunt net superioare(parerea mea), plus ca pot sa le personalizez cu LightSchribe.

            Comment


            • #7
              Mi-am instalat unitatea de navigatie din portbagaj, am facut update la soft cu versiunea 30/06 dar cand introduc dvd de navigatie pe ecranul comand-ului imi apare un mesaj de genul:" No navigation DVD(booth)" , mai trebuie sa-i fac ceva?
              DVD-ul de navigatie nu este original si este versiunea 7... trebuie sa aiba softul de navigatie vreun programel pe dvd care sa-l porneasca? sau nu o fi buna unitatea de navigatie? desi pe Star nu da nici o eroare sau incompatibilitate..

              Comment


              • #8
                Probam vineri seara sau sambata cu dvd-ul meu care merge, versiunea 2011 are Tg Mures la nivel de strada...
                Daca merge facem o copie si gata...

                Comment


                • #9
                  Salut ai rezolvat problema cu navigatia,nici la mime nu merge cand bag cd-ul imi scrie ,,no cd insert" poate ma ajuti si pe mine cu un sfat sau unde sa ma duc sa repar unitatea din portbagaj
                  Mersi

                  Comment


                  • #10
                    Vorbind strict de unitatea din portbagaj: daca este lentila dusa ceea ce ai nevoie gasesti aici: http://electronicservice.shopmania.b...-l-sanyo-30190
                    Ma repet: DOAR pentru unitatea din portbagaj.
                    Incearca totusi cu o curatare, poate ai noroc.
                    W211- 220 cdi

                    Comment


                    • #11
                      Da despre unitatea din portbagaj este vb ,din pacate am incercat sa o curat si nu am reusit sa rezolv problema.......am pus si testerul aseara si imi da un cod de eroare ( nu am retinut exact ce scrie) problema este ca nu se sterge .......o sa vin si eu la intalniri de acum in colo

                      Comment


                      • #12
                        Salutare!
                        Cum se poate intra in "engeneering menu" la un W220 din 2004? (Ntg1 cu unitatea in portbagaj) Am tot cautat pe net diferite "formule" dar nu am nimerit nimic bun.
                        Multumesc, anticipat

                        Comment


                        • #13
                          Mie la w211 tot ntg1 imi intra in engennering menu cu SERV,SYSTEM,LANGUAGE, apoi concomitent butonul Mute+butonul de inchis telefonul+audio circa 5-6 secunde,iar apoi meniul ascuns tot concomitent #+*+sageata lateral stanga.Am updatat softul cu dvd navigatie 2013 si imi functioneaza tot la fel.Poate va ajuta combinatia asta mai ales ca toate sunt Beck
                          er.

                          Comment


                          • #14
                            Am gresit,rog moderatorul sa corecteze.Ca sa intri in engennering menu SERV,SYSTEM,LANGUAGE apoi deodata MUTE+INCHIS TELEFON+SERV cateva secunde, nu audio,aici am gresit,scuze,iar meniul secret la mine e exact ca si in postul anterior

                            Comment


                            • #15
                              Ajutor am comand 2 si se aprinde cu sigla Mercedes dupa ceva timp porneste singura. Poate a patit cineva la fel si ma ajuta

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF