Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Seif sub scaunul soferului - poate stie cineva ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Seif sub scaunul soferului - poate stie cineva ?

Am un prieten cu JEEP si are sub scaunul soferului seif care mi s-a parut foarte interesant. Am gasit pe un site din greseala si pentru w211 2007 dar la momentul respectiv nu m-a interesat dar ma bate gandul sa cumpar unul si sa il instalez.
    Ma poate ajuta cineva cu un site?
    Stiu ca situl era din America ca la masinile americane se gaseste asa ceva.(preturile erau cu dolari)

Am cautat de mai multe ori si tot nu am gasit.

Multumesc.
    Am cautat si eu dar nu stiu ce cuvinte cheie dadeam ca nu gasea nimic.
    Acum trebuie sa gasesc si ce se potriveste pe masina, ma intereseaza sistemul care se pune scotind scaunul si fixind cutia sub el exact pe masura locasului de sub scaun. Nu universale si cu cablu, dar oricum multumesc.

Comment

Cu placere.
      Mercedes CL 200 Kompressor
      Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

Eu stiam ca Ml-urile au seif sub scaunul soferului, dar acum la w211 nu am auzit. Poate ca este posibil!

Comment

Originally posted by Andreiu' View Post
          Eu stiam ca Ml-urile au seif sub scaunul soferului, dar acum la w211 nu am auzit. Poate ca este posibil!
          Sigur am gasit cutie dedicata w211 pe un site american cautand piese pt masina, dar nu mai gasesc exact ce am vazut.

Comment

acum nu stiu daca chiar merita seiful poate pt situatia cand iti lasi cheia originala, actele si banii in seif si poti pleca cu ocheie doar mecanica si cheia seifului la tine sa faci o baie sau orice alta actiune la care te incurca cheia originala sau sa nu ia apa ca sa nu o mai poti folosi!

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF