Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Farur Xenon - pozitie AUTO

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Farur Xenon - pozitie AUTO

    Buna seara. De la inceputul acestei luni sunt fericitul posesor al unui E klasse W211 din 2005, 220 CDI. Pentru inceput totul incantator, nu am nimic de comentat. Ultima masina pe care am avut-o timp de 6 ani a fost un C 200 CDI W202 din 1998.

    Intrebarea cu care sper sa ma ajute cineva este urmatoarea.
    Dumunica zi cu soare aveam intrerupatorul de faruri in pozitia auto. Il aveam in AUTO un ideea sa profit de aceasta dotare a masinii. Insa din pacate si spre nedumerirea mea am constatat ca am farurile aprinse si pe timpul zilei. Este vre-o setare a masinii care se poate modifica sa mi se aprinda farurile doar cand este nevoie sau este o problema cu senzorul meu de lumini?

    Multumesc

  • #2
    Intra in menu in computerul de bord si anuleaza lumini aprinse tot timpul . Nu ai nimic defect. Exista optiunea ca la pornirea motorului sa se aprinda automat in orice conditii(indiferent de intensitatea luminii naturale) luminile de drum. Cheers!

    Comment


    • #3
      Felicitari ptr. noua masina! Sa te bucuri de ea!
      Asteptam o prezentare ...
      Last edited by Maxmann; 12-05-2011, 17:45 PM.
      Mercedes CL 200 Kompressor
      Mercedes C 180 Kompressor

      Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

      Comment


      • #4
        La Settings unde scrie to reset press reset button ... dai pe sageata in jos pana ajungi la randul cu Lighting si acolo submeniul ai Headlamp mode: constant sau manual si pune in loc de constant cum ai tu acum, manual si gata
        Attached Files

        Comment


        • #5
          Rules, merci colegii. Banuiam eu ca e o setare, dar nici nu am putut deduce ca este din Headlamp mode.

          Imi este de mare ajutor interventia voastra, multumesc.

          Comment


          • #6
            Daaaaa si totusi ceva nu e bine. Am efectuat pasii indicati mai sus si acum am settings of head lamp pe manual si cred ca asa le aveam, deoarece cand le-am mutat pe constant imi aprinde luminile si cu intrerupatorul in poz 0.

            Comment


            • #7
              Pe constant raman aprinse tot timpul, iar pe manual si pe auto, cel putin la mine le stinge doar cand e lumina buna si imi face navigatia pe alb. Cand aprinde farurile imi face navigatia pe negru, si asta se intampla si daca e innorat tare afara, e inserat sau intru intr-o padure deasa, pe sosea vorbesc... daca la tine pe manual si cu pozitia auto tot timul iti raman aprinse farurile atunci cred ca ai probleme cu senzorul de lumina si cred ca nu e ceva ce se rezolva din tester...

              Comment


              • #8
                Hai ca am rezolvat-o. Este ok, functioneaza in parametri normali acea pozitie AUTO. Dar se pare ca am avut doar zile mohorate pana acum si tocmai din acest motiv au stat mai mult pe aprins decat pe oprit. Multumesc Dk Sky m-am lamurit

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF