Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Preturi reprezentanta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Stiti ce face reprezentanta mercedes si nu fac celelalte iti spala masina ,eu am fost pentru un tester si o diagnoza pe sistemul de sunet la mercedes tiriac constanta a gasit un cablu imaginar in portpagaj dezlipit si a remediat problema toate bune si frumoase 400 ron pana am ajuns acasa si am realizat ca nu au facut nimic muzica mea nu mergea asa ca m-am dus inapoi a 2 zii binenteles a spalat-o din nou si mi-a zis ca e compureul agw de vina 25 mil binenteles ca a iesit taraboi pana la director ideea este dai un ban si vrei sa ai siguranta ca lucreaza niste profesionistii si pasionati mercedes dar de unde electricianul care lucra la masina mea un copil ,care nici nu stia ce e aia fibra optika bft numai bene.

    Comment


    • #17
      Daca dai de un meserias(de un profesionist) Nu cred ca ar mai conta banii pt ca isi face pretul.
      Vorbesc de probleme rezolvate numai de profesionisti nu de lucrari uzuale care le-ar face oricine care s-ar documenta pe internet.
      Preturile la reprezentanta am inteles ca sunt chiar cu 15% mai mici dechit in alte parti , cica ar fi o noua strategie a mercedesului.Vorbesc de piese. Dar trebuie sa ceri mai multe oferte ca sa iti faci o adevarata parere.
      La pretul pe care il platesti la manopera ar trebui sa primesti masina intacta inapoi sau la fel cum ai lasat-o cand ai predat cheia.

      Comment


      • #18
        Originally posted by mihaicalinescu View Post
        preturi de 3-4 ori mai mari decat in alte magazine la majoritatea pieselor, ca " e mercedes, ce vrei?", si puse din ochi...dupa cat de fraier pare clientul, marfa made in turkey, unele preturi la piesele second sunt mai mari decat cele noi.
        exemplu: jante de tabla( second hand) = 200 lei/bucata.
        le-am cumparat din alt second, cu 50 lei/bucata.
        ma rog, poate "bandit" e cam mult spus...ca pana la urma, nu te obliga nimeni sa cumperi, dar prosteala pe fata, personal n-o suport...si drept urmare, pe mine unu' m-o pierdut de client.
        Comozii si fraierii sa plateasca pt ca nu stiu ca exista cerere de oferta si nu costa dechit niste timp.

        Comment


        • #19
          Originally posted by mihaicalinescu View Post
          si totusi, cei din suceava& imprejurimi, unde va reparati masinile, si de unde achizitionati cele mai bune piese, raportat calitate/pret?
          Reparatia pe masina o fac la un mecanic care mi-a lucrat pe prima masina de la prima problema care am avut-o. Nu am incredere in reprezentanta, oamenii care lucreaza acolo sunt mecanici cu salar, in timp ce un mecanic bun are propriul atelier si o buna reputatie.

          Ex.: mi s-a blocat portbagajul, am spart butucul, am schimbat iala, iar mi s-a blocat dupa 3 zile, cei de la reprezentanta au spus ca o sa-l sparga, o sa vopseasca ce o sa strice si o sa puna piesa noua(doar iala cu tot mecanismul costa in jur de 1100 lei + vopsit + manopera + timp pierdut), un bun mecanic ia in considerare si alte variante(pentru ca are experienta), astfel masina mi-a fost reparata de un patron de la o vulcanizare, care si el inebunit dupa mercedes s-a gandit sa imi dea o mana de ajutor in timp ce angajatii lui mi-au pus cauciucurile de iarna, asa am economisit timp, bani si dorm mai bine noaptea.

          In schimb preturile la piesele originale sunt mai mici la reprezentanta decat din alta parte.

          Comment


          • #20
            Originally posted by ciauder View Post

            In schimb preturile la piesele originale sunt mai mici la reprezentanta decat din alta parte.
            N-am inteles afirmatia asta.
            Unde mai gasesti piese originale in alta parte? Pai, aia de unde crezi ca le au?
            Mercedes CL 200 Kompressor
            Mercedes C 180 Kompressor

            Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

            Comment


            • #21
              Salut stimati colegi! Vreau sa va spun si eu ca azi tocmai am venit cu masina din service.Am schimbat toata bucsaraia masinii pe fata de la pivoti,bucse,bucse oscilante,capete de bara,tot ce era si nu prea era nevoie ca sa ma stiu impacat,(plus fulia de la alternator de la care scartaia 10 sec cureaua accesoriilor cand porneam dimineata si totdeauna cand opream).Adevarul e ca masina am luat-o acum 9 luni,atunci totul era ok dar de cateva luni a inceput s imi bata bucsile,sa imi troncane,sa imi scartaie din toate incheieturile.Am comandat piesele la un service mercedes dar nu reprezentanta iar azi am fost cu masina tot acolo ca sa le schimbe.A muncit vreo 6 ore un mecanic foarte priceput si akum totul e super ok.Piesele m-au costat nu pe original 2120 ron iar manopera a fost 350.Si-a meritat banii mai ales ca nu a stat nici 5 minute,a lucrat ca un super meserias fara batai cu ciocane,baros si altele,doar simplu cu o presa, iar acum ma simt foarte multumit.Sper sa intalniti si voi service-uri si mecanici priceputi si vizite cat mai rare pentru masinile voastre.

              Comment


              • #22
                Si cum niciodata un necaz nu vine singur urmatoarea vizita trebie sa o fac acum pentru partea electrica: srs aprins,plafonare uneori a masinii si limitare in 3000 rpm,plus nefunctionare dezaburire luneta .Toate acestea s-au dus culmea dupa vreo 4-5 luni de cand am cumparat masina de parca sunt cel mai ghinionist posesor de mercedes.Oricum sunt multumit si de pret si de calitatea lucrarii la partea mecanica si astept ca dupa sarbatori sa incep cu cea electrica.O sa revin cu detalii dupa lucrare,Sarbatori fericite tuturor!

                Comment


                • #23
                  Si care-i legatura cu acest topic?
                  https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                  Comment


                  • #24
                    Am cumparat recent, de la un MB dealer, ulei de servo original MB cu norma 345.0(verde), la pretul de 90ron/l.
                    Ptr. comparatie, 1 litru acelasi ulei (345.0, verde), dar facut de FEBI, costa 45ron, la un magazin de piese auto.
                    Mercedes CL 200 Kompressor
                    Mercedes C 180 Kompressor

                    Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by cutaresku View Post
                      Si care-i legatura cu acest topic?
                      Legatura e ca in reprezentanta doar manopera ma costa dupa cat au estimat undeva la 800 lei.Nu ti se pare colegu ca sunt cam exagerati cu preturile?Aceasi operatiune m'a costat 350 nu 800

                      Comment


                      • #26
                        Revin cu detaliile legate de problemele masinii si de preturile reprezentantelor:din cele trei probleme (srs aprins,limitare 3000rpm si nefunctionare dezaburire luneta) a ramas una singura si grava.Dupa nenumarate teste a ramas cea cu limitarea motorului,celelalte fiind de vina o mufa iesita de sub scaun,respectiv o siguranta arsa in bord.Acum privind limitarea in 3000 prima problema a fost senzor pozitie pedala acceleratie,care m-a obligat sa iau pedala acceleratie cu totul dar plafonarea a ramas.Am mai facut un tester si a iesit intrerupere/nefunctionare canal admisie sau ceva de genu.O galerie la reprezentanta ma costa undeva la 3200lei iar la magazin aprox 2700lei tot pe original.Intrebarea mea e vreo diferenta intre ele sau difera doar preturile?Si ce ma sfatuiti sa fac,sa cumpar una noua sau sh,sau pot sa o reconditionez pe a mea?Mentionez k nu am desfacut galeria sa vad exact problema ci am vrut sa va intreb doar dupa verificarea cu testerul.Astept parerile voastre si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.

                        Comment


                        • #27
                          da galeria jos si vezi ce are

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by mihai.c View Post
                            Revin cu detaliile legate de problemele masinii si de preturile reprezentantelor:din cele trei probleme (srs aprins,limitare 3000rpm si nefunctionare dezaburire luneta) a ramas una singura si grava.Dupa nenumarate teste a ramas cea cu limitarea motorului,celelalte fiind de vina o mufa iesita de sub scaun,respectiv o siguranta arsa in bord.Acum privind limitarea in 3000 prima problema a fost senzor pozitie pedala acceleratie,care m-a obligat sa iau pedala acceleratie cu totul dar plafonarea a ramas.Am mai facut un tester si a iesit intrerupere/nefunctionare canal admisie sau ceva de genu.O galerie la reprezentanta ma costa undeva la 3200lei iar la magazin aprox 2700lei tot pe original.Intrebarea mea e vreo diferenta intre ele sau difera doar preturile?Si ce ma sfatuiti sa fac,sa cumpar una noua sau sh,sau pot sa o reconditionez pe a mea?Mentionez k nu am desfacut galeria sa vad exact problema ci am vrut sa va intreb doar dupa verificarea cu testerul.Astept parerile voastre si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.
                            Suna-l pe Cristian din Constanta pentru reconditionat galerie. Tipul este super meserias, chiar se pricepe la MB, iar pretul este ok.

                            Comment


                            • #29
                              Multumesc pentru sfaturi,am sa merg sa dau jos galeria in viitorul apropiat si pe urma am sa te rog sa imi spui cum sa iau legatura mai exact cu colegul cristi care m-ar putea ajuta.

                              Comment


                              • #30
                                Salutare tuturor colegilor de pe acest forum. Nu prea are legatura cu subiectul acestei teme, dar fiind vorba despre service am zis sa nu mai deschid alta.
                                Astazi am facut si eu un schimb de ulei si filtre la motor si cutie automata la un W211. Asa cum s-a recomandat, m-a si convins domnul @automaticul sa merg pe mana dansului.
                                Lucrare facuta cu precizie acuratete si competenta. Nu stiu ce sa va spun despre pret pentru ca este prima revizie de acest gen la w211. Dar sa stiti ca a meritat fiecare banut.
                                Recomand cu caldura si voua daca aveti revizii de facut si nu mai sunteti in garantie. Toate cele consumabile au fost aceleasi pe care le folosesc reprezentantele, ba mai mult de atat am avut placerea sa vad cu ochii mei cum este construita aceasta masina. si de ce are nevoie la revizii.

                                Multumesc domnule Cristi.
                                Singurul repros pe care l-as putea aduce in discutie ar fi tema capselor de pe jacheta, dar asa sunt eu mai exagerat.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF