Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Prinderea la loc a oglinzilor cazute din proiectoarele ceata!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prinderea la loc a oglinzilor cazute din proiectoarele ceata!

Va salut!
    M-am gandit sa postez aici rezolvarea personala a altei probleme destul de des intalnite si anume desprinderea de pe suport a oglinzilor din proiectoarele de ceata din bari. Prima data a cazut una si la scurt timp si a doua. Am ridicat masina de bot in sus si desfacand intai scutul de plastic, am scos usor ambele proiectoare. Sticla de desface simplu ca are doar cateva cleme. Atentie sa lucrati cu manusi textile pentru a nu lasa urme pe oglina! Cu o sula foarte ascutita am dat doua gauri foarte mici in buza laterala a oglinzii si cu putina lita am ancorat-o strans de suport. In prealabil am mai cracanat putin lamelele suportului care o tin. Treaba asta am facut-o acum 2-3 ani si de atunci totul sta cum trebuie si la locul lui. Nu mi-am dat seama sa postez de atunci si chestia asta. Oricum sper sa va fie de ajutor, cei care ati patit la fel.
    Numai bine!
    Last edited by cristi_fulger; 06-24-2011, 23:49 PM.
Working...
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF