Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

E200 1995 are OBD2?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E200 1995 are OBD2?

Va salut domnilor,

incerc sa ma dotez cu un tester, probabil hobby. Intrebarea este ce fel de mufa / protocol / interfata are E200 din 1995? Am tot cautat (evident nu suficient) si nu am reusit sa aflu cu precizie. Un ajutor de la cineva care se ocupa cu testere ar fi binevenit si mult apreciat.

Multumesc
    Daca am renunta la "merge si asa" am fi departe.

Mufa test pt masina ta se afla in partea stinga a masinii in interiorul cutiei cu sigurante(la motor),este rotunda si are 38 de pini.Eu am achizitionat o mufa adaptoare pt OBD 2 si program Carsoft MB v7.42SP01 dar nu am reusit cu acest program si cablurile sa comunic cu masina.Inca mai caut solutii si eu .........

Comment

Salut

Sunt curios daca ai reusit sa comunici cu masina ... si daca da sa ne spui si noua solutia ... eu am un w210 E200 din 1999 si as vrea sa achizitionez ceva similar si nu stiu daca merge.
      Multumesc.

Comment

Nu stiu ce ma face sa cred ca are un E200 w124 si atunci se cam schimba situatia.
        Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF