Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vreau sa inlocuiesc comanda de clima cu una cu afisaj electronic.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau sa inlocuiesc comanda de clima cu una cu afisaj electronic.

Am un w211 2003 si vreau sa cumpar consola cu afisaj electronic pentru clima fata si spate intrebarea este functionezea ma refer la mufe si efect adica sa nu stau in mijlocul verii cu afisaj electronic doar de forma intr-un mercedes negru

Din cate am auzit nu prea se poate, deoarece clima pe care o vrei tu are mai multe mufe, dintre care si una de alimentare ( nu vreau sa vb prostii, dar asta am auzit), iar masinile ce au astfel de climatizare din fabrica au pe stalpii din spate ale masinii guri de aerisire, iar tu nu le ai pe masina ta

Comment

Titlul "Salut" pe care l-ai dat topicului este nerelevant pentru continutul topicului. Il schimb, pe viitor te rog sa fii putin mai atent.

Cu respect,

Andrei

Comment

Cea cu afisaj electronic fata/spate este clima pe 4 zone. Cum ai tu este doar pe 2 zone. Mai mult ca sigur nu se poate inlocui....

Comment

Este pe modelele cu facelift afisaj electonic numai pentru climatizarea cu doua zone, mai sarac in detalii si este un alt fel de instalatie electrica si de comanda.

Comment

Da multumesc pentru raspunsurii.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF