Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

"infrumusetare" w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "infrumusetare" w211

Imi poate spune cineva in jur la ce pret m`as incadra pt un kit xenon complet, pt un w211 din 2004 (achizitionare + montaj), si un sediu de montaj in zona Banatului (ex: Deva, Arad, Timisoara etc.) si deasemenea pt ionizarea completa a geamurilor posterioare si luneta.

P.S.: Sper ca am postat thread`ul respectiv unde trebuie, in caz contrat imi cer scuze moderatorilor! Cheers
    Un vechi proverb spune: "Masinile se impart in 2 mari categorii... Mercedes si celelalte masini!"

Originally posted by kossty View Post
    Imi poate spune cineva in jur la ce pret m`as incadra pt un kit xenon complet, pt un w211 din 2004 (achizitionare + montaj), si un sediu de montaj in zona Banatului (ex: Deva, Arad, Timisoara etc.) si deasemenea pt ionizarea completa a geamurilor posterioare si luneta.

P.S.: Sper ca am postat thread`ul respectiv unde trebuie, in caz contrat imi cer scuze moderatorilor! Cheers
    In Arad itzi pot recomanda eu costa 330lei cu montaj dar da si ceva ciubuc la baieti si este 350lei sa fie bine ,dc vrei suna-ma si te indrum ma duc evntual sa itzi fac o programare la ei ca si eu vreu sa mai imi montez pe motocicleta,dani 0726386421

Comment

multam fain dani, cand am sa ajung prin romania o sa te contactez!
      Un vechi proverb spune: "Masinile se impart in 2 mari categorii... Mercedes si celelalte masini!"

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF