Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Radio (CD) original E 200 1995

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Radio (CD) original E 200 1995

Va salut,

am luat un E200 din 1995 din Olanda, dar din nefericire "handler" - ul cred ca a scos radioul original si boxele din spate... (ma simteam ca acasa cand am vazut masina fara audio..)

Are cineva E200 din '95 sa-mi spuna ce scula vine din fabrica? ca am auzit ca se aud excelent si daca nu gasesc pun un radio mp3 simplu si am terminat. Dar parca ar fi pacat.

Multumesc pentru orice raspuns la obiect.
    Daca am renunta la "merge si asa" am fi departe.

Având în vedere că e din '95 cel mai probabil avea casetofon. Eu îți recomand să cumperi unul aftermarket, cu CD / MP3 și o să fie mult mai bine. Mai ales că nu ai ce pierde, având în vedere că nu ai comenzi pe volan...

Boxele din fabrică depind de la o versiune la alta. Ce versiune e a ta: Classic / Elegance / Avantgarde?
    ...

Comment

In 1995 poate fi W124 sau W210,deci pina nu spune omul ce este nu se stie....

Comment

Am bănuit că e w210 după postul de aici.
        ...

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF