Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Transformare din suspensie Avantgarde in Classic/Elegance se poate? Recomandati?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Transformare din suspensie Avantgarde in Classic/Elegance se poate? Recomandati?

    Tot ma gandesc sa imi inlocuiesc suspensia la masina din Avantgarde care e foarte joasa si rigida pentru ce am fost invatat eu pana acum, cu una de classic / Elegance. Va rog sa imi dati si voi parerea voastra. Initial am crezut ca nu e ceva in regula cu ea cand am trecut de pe w 123 cu ulei/gas la astea sport. La revizie a fost facut test de amortizoare si toate sunt intre 50 si 70%. Am fost cu un combi classic si e mult mai confortabil decat a mea pe drum denivelat si cu gropi peticite.Mi-e frica sa nu ajunga cu suspensia asta pe drumurile astea ale noastre din jud. Mures ca si megane-ul mamei care scartaie peste tot cate un pic. Toata chestia e ca el avea 225/55/16(123.75 mm inaltime) si eu am 205/55/16(112.75mm inaltime). Diferenta de inaltime intre cauciucuri e de doar 1.1 cm, oare face si aia mult?
    Cat m-ar costa investitia, mai trebuie ceva inafara de arcuri si telescoape? Detin un w 211 E 320 cdi Avantgarde
    VIN: WDB2110221A973676
    Last edited by Dj Sky; 02-28-2011, 20:37 PM.

  • #2
    Salut...eu am un clasic si vreau suspensie de avantgarde...da e chiar asa de incomoda ???Rotile le am pe 17 si ma ajuta cand conduc mai sportiv...faza e ca nu am condus avantagarde(e class) ca sa vad care e diferenta.Pe drumuri mai proaste e destul de ok...nu simti toate gropile in coloana si nu e nasoala....ma mai documentez sa vad daca e asa mare diferenta intre suspensii si daca se merita...dar tu la 320 nu cred ca se merita sa schimbi suspensia

    Comment


    • #3
      Salutare!
      Nu pot sa dau sfaturi cum se schimba suspensia sau amanunte legate de pret, dar pot sa-ti spun ca eu am avantgarde si e mai rigida si mai joasa. La un condus mai sportiv, parca sta mai bine in viraje si parca are mai multa stabilitate fata de clasic sau elegance.
      Acum depinde de dorintele fiecaruia, eu personal nu as schimba suspensia de avantgarde cu clasic sau elegance.
      Sanatate din partea mea.

      Comment


      • #4
        Sunt multe de schimbat,dar schimba doar arcurile,incearca cu amortizoarele ce ai....

        Comment


        • #5
          Originally posted by DMIHNEA View Post
          Sunt multe de schimbat,dar schimba doar arcurile,incearca cu amortizoarele ce ai....
          Nu stiu, oare telescoapele de pe pachetul sport si avantgarde nu au cumva cursa mai mica, decat pe classic/elegance?

          Un alt minus al pachetului sport si avantgarde e la borduri de trotuar, trebuie sa ai grija ca e joasa de fata si la 90% di borduri ar lovi daca nu as avea grija. Oricum, pana se slabesc telescoapele si trebuie noi, voi pune cauciucuri mai inalte, care ar si fi recomandate pe jantele de 16'' adica 225/55/16.
          La 205/55/16 avem:
          205 * 55% = 11.27 cm
          La 225/55/16 avem:
          225 * 55% = 12.37 cm
          Diferenta de 1,1 cm sper sa se simta, oricum cred ca va schimba putin situatia la toate(confort, stabilitate,franare) in comparatie cu ce mi-a pus vechiul proprietar.
          Acum sa vad cu cine schimb 4 cauciucuri 205/55/16 de vara, profil 5-6 mm, continental, Dot 2008 cu 4 cauciucuri cam in aceeasi stare dar pe 225/55/16 event si diferenta daca sunt intr-o stare mai buna!

          Comment


          • #6
            Stai sa ne intelegem,te plingi de garda joasa sau de rigiditate?Daca numai de rigiditate,poate ai noroc si pui arcuri normale,raminind doar amortizorul cu mai putina cursa si mai rigid...Daca vrei mai mult comfort,ulterior te mai scarpini de bani si pui amortizoare normale....Si daca vrei si perversiuni,schimbi bucsaraia masinii cu bucse normale si vei avea in final o masina fara suspensie avantgarde...Despre roti,treci pe 16,jante gasesti ieftin si gume mai ieftin decit cele pe 17...

            Comment


            • #7
              Ce interesant, chiar cand ma gandeam si eu sa imi pun suspensie Avangarde... Suspensia mea e Classic, intradevar e mai comoda, dar eu , de la coleg la coleg nu ti-as recomanda sa o schimbi. S-ar putea ca 320-ul tau sa se transforme intr-o barca la o acceleratie mai puternica , s-apoi nu prea cred ca o sa iti convina. Pe langa aspectul sport, rigiditate in curbe, eu zic ca ofera si o plimbare comfortabila, dar ma rog, stii dumneata mai bine ce iti doresti... Bafta!

              Comment


              • #8
                Salut

                Am un MB W210 320 CDI din 2000 model Avantgarde, si acum trebuie sa-i schimb amortizoarele spate pt ca sunt duse de tot. Am sunat la mai multe magazine de piese auto, si ba nu le gasesc decat pe original la 2000 lei bucata ba se gasesc si pe producator incepand de pe la 1300 lei bucata.

                Pretul e cum e, dar pe mine ma intereseaza sa le cumpar pe cele care se potrivesc pe masina mea, sa nu ma trezesc dupa ce le-am luat ca nu se potrivesc. Unele magazine imi zic ca merg si astea pe producator, iar la un magazin mi-a zis ca cica nu s-ar potrivii decat originalele. Si sincer as prefera sa le iau pe producator, la ce pret au pe original.

                Pentru cei care au achizitionat astfel de amortizoare va rog un sfat. Multumesc

                Comment


                • #9
                  @eurocarromania
                  Incearca si la autokarma.ro , eu de acolo mi-am luat amortizoare pt. 320 cdi / 2000 cu aproximativ 400ron bucata (acum vreo 2 ani - Sachs pe gaz). Dar trebuie sa specifici ca e echipare avantgarde, ca altfel iti dau de elegance si nu e bine.
                  Socialistii sunt socialisti doar cand e vorba de banii mei. Cand e vorba de banii lor sunt cat se poate de capitalisti

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by adic95 View Post
                    @eurocarromania
                    Incearca si la autokarma.ro , eu de acolo mi-am luat amortizoare pt. 320 cdi / 2000 cu aproximativ 400ron bucata (acum vreo 2 ani - Sachs pe gaz). Dar trebuie sa specifici ca e echipare avantgarde, ca altfel iti dau de elegance si nu e bine.
                    Idei sunt...am vazut undeva prin baia mare suspensie sport completa pentru aproape orice masina la 800 de RON. Si de la autokarma ii ok pretul. Stai linistit, cine o sa ti le vanda o sa iti dea care sa se potriveasca pe masina ta, ca nimenea nu are chef sa fie cautat si sa inapoieze banii pentru ca nu se potrivesc pe masina. Bafta!

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF