Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Va salut

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Va salut

Sant proaspat posesor de Mercedes (E220 CDI/2004). Dupa ce am condus diferite alte masini am facut "pasul" la Mercedes. Sant cateva luni de cand fiind la volan adun numai cuvinte de lauda. La drum lung este confortabila iar in traficul din Bucuresti ma linisteste.
    Sant incepator pe forum. Daca am intrebari legate de intretinere, service unde le pot adresa? Ma gandesc la chestiile simple (schimbat ulei, filte, etc.) care se pot face absolut corect si in standarde char daca nu mergi la reprezentante Mercedes.
    Multumesc

Buna Viorel_Andrei, ma bucur sa te cunosc. Si felicitari pentru noua ta achizitie si, in principiu, pentru alegerea facuta.
    Am mers si eu cu E-Klasse (de condus, mai putin pentru ca e hidramata si mi se imbarliga picioarele printre pedale) si am fost super incantata.
    Cat despre unde poti "frechezui" masinutza ta, sa-i lasam pe "bosshi" sa te lamureasca.

Kisses!
    Das Neueste vom Erfinder des Autos. Die neue Mercedes-Benz.

Comment

Poti discuta aici ce te intereseaza pe tine (schimbat ulei, filtre, etc.)
      http://img524.imageshack.us/img524/8...nsgalleqr3.jpg

Comment

Colegu bine ai venit.....Noroc
        W110-2.0 D 1966
        W115-2.0 D 1971
        W123-2.4 D 1982

Comment

so stapinesti sanatos, si sa-ti aduca bucurii, nu's din Bucuresti nu te pot ajuta, dar am o intrebare : ai mai schimba masina? (ma refer la marca)
          Marinarul.tk
          Proud owner of C180/96

Comment

Salut ,eu am pe cineva care lucreaza la mercedes,poate sa-ti schimbe tot legat de masina.ai aici mail-ul meu.vorbim.soreta2006@yahoo.com. salutare.

Comment

Salut soreta. Sunt in aceeasi situatie cu viorel. Doua luni am de cand am schimbat. Am renuntat la biem. Dar nu as mai schimba. Intrebarea mea este pot sa te apelez cu interpelari referitoare la mb? ZIceai ceva de cineva la service. TOate bune
              Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF