Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

E220 w211,diferente intre varianta de 150p si 170cp

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • E220 w211,diferente intre varianta de 150p si 170cp

  Salutare,am auzit discutii conform carora varianta de facelift a modelului e220 w211,de 170cp se diferentiaza de cea de 150cp doar prin soft(ma refer doar la puterea motorului),adica nu ar fi nici o diferenta intre cele doua motoare,cei 20cp in plus fiind obtinuti doar cu ajutorul softului.Va rog sa confirmati sau sa infirmati cele spuse,dar cu argumente solide.
  Multumesc

 • #2
  Originally posted by sfedu View Post
  Salutare,am auzit discutii conform carora varianta de facelift a modelului e220 w211,de 170cp se diferentiaza de cea de 150cp doar prin soft(ma refer doar la puterea motorului),adica nu ar fi nici o diferenta intre cele doua motoare,cei 20cp in plus fiind obtinuti doar cu ajutorul softului.Va rog sa confirmati sau sa infirmati cele spuse,dar cu argumente solide.
  Multumesc

  Citeste aici: http://www.autoevolution.com/mercede...-predecessors/

  sigpic

  "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

  Comment


  • #3
   Originally posted by mircea600sel View Post
   Spre rusinea mea,nu stiu engleza.

   Comment


   • #4
    Originally posted by sfedu View Post
    Spre rusinea mea,nu stiu engleza.
    http://www.clubmercedes.ro/care-sunt...=200cdi+220cdi

    sigpic

    "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

    Comment


    • #5
     Referitor la E200 vs E220 asa este, diferentele sunt mai multe,eu as vrea sa stiu daca cei 20 cp de la e220 facelift sunt obtinuti doar din soft(cum am auzit),sau sunt si alte schimbari.

     Comment


     • #6
      În 2006 s-a făcut trecerea la o nouă generație de motoare la E-Class. Nu știu sigur despre ce diferențe este vorba, însă cred că sunt mult mai însemnate decât softul.

      Diferențe mici sunt, din punctul meu de vedere, doar între CDI-urile de pe w210 și prima variantă de w211. Știu că atunci când îmi căutam piese de w210 cdi, se potriveau cele de w211 numai să nu fie mai noi de 2006 (injectoare, galeria de admisie, etc).

      Când s-a trecut de la w210 la w211, creșterea de putere la 220cdi a fost de 7cp (143 vs 150), în 2006 s-a trecut de la 150 la 170cp. Diferența de 20cp nu cred că ar fi doar de soft, dacă e să considerăm că mercedesul face motoare fiabile.
      ...

      Comment


      • #7
       salut

       salut am si eu un e200 cu motor 2148 cdi unde as putea sa ma duc ii mai dau cai putere?? sunt multumit de km merge dar parca ar mai merge sa il ajut umpik sa ii cresc puterea..astept recomandarii

       Comment


       • #8
        Acele motoare sunt total diferite, deoarece atunci cand a fost lansat faceliftul au lansat si noi generatii de motoare, asa ca este un alt motor fata de cel vechi

        Comment


        • #9
         NU ESTE ALT MOTOR! Diferenta intre ele este doar softul. Si-ti spun din experienta urmatoarele: pt 200 de lei vechi(manopera) cei de la Mercedes mi-au urcat puterea de la 150cp la 170cp. Posibil sa nu mai faca daca nu e in garantie. Masina mea avea o problema si anume, cand acceleram in treapta a2-a pe la 1100-1200 de ture, masina avea o intarziere de 5-6 secunde pana accelera...eram obligat sa ii dau mereu treapta 1. Am dus-o si mi-au facut upgradeu asta la soft...problema a ramas
         Last edited by Drey63; 03-20-2011, 00:23 AM.
         16'' C350e
         16" 911 Carrera
         15" S350 Cdi

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF