Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Navigatie dynavin w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Navigatie dynavin w211

Ce parere aveti de acest produs: http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Dynavin-Sa...ht_7790wt_1173

Eu am gasit asta aici la noi. Vad ca are aceleasi functii iar la bani e mai bun, plus transportul. Acum nu stiu daca are inclus si toate accesoriile pe care le are modelul tau. Dar normal trebuie sa le aiba in cutie.

Last edited by cristi_fulger; 02-06-2011, 01:27 AM.

Comment

Cu banii astia iti iei navigatie mare de aici, dar second. Mai mult as merge pe o navigatie mare Command aps.

Comment

Parca a mai montat cineva asa ceva .

Si stiu ca a avut probleme din cauza ca mercedesul are boxele si statia pe fibra optica ?? sau ceva de genul ...

Nu ii mergea sunetul din cauza asta si a trebuit sa faca nu stiu ce adaptari.

Vedeti pe la sectiunea I.C.E.
        Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Da intradevar apar niste probleme daca masina are, fibra dar atunci poti instala comandul original fara probleme dar daca nu ai fibrra e ideal dynavin o poti instala fara probleme fara moodificari adica modelele care au caseta si nu au amplificator oricum o sa o cumpar si o sa va povestesc cum este si de ce prob m-am ivit .

Comment

Uite asta :

Am vazut ca are niste video in care arata cum merge dracia .

Este interesant.

Comment

Am cumparat navigatia dynavin si nu pot sa o instalez ca am fibra vara trecuta am fost la mercedes constanta si am intrebat daca am fibra si mi-au zis ca nu am si eram sigur ,cand sa o montez supriza masina mea avea fibra deci vara urmatoare iese taraboi, intrebarea este ce cabluri tre sa folosesc fara sa incep sa tai din ele adica de la navigatie pana la computerul agw dar sa renunt la el si sa cumplez cu firele care ies din agw cele care nu au fibra care se duc spre boxe

Comment

Sincer mai degraba vinzi dynavin-ul si iti cumperi navi mare daca ai fibra.

Am vazut la un prieten acest dynavin si nu stralucea deloc.
                SV-85-BMC

Comment

Mie personal mi se pare cam taranesc.

Comment

Daca imi bag comandul ma usuca de bani pentru ca imi trebuie unitate cu harti din portbagaj + dvd harti cateva sute de euro, daca vrei telefonul mobil sa functioneze alt modul cu cabluri vreo 200 de euro, camera mansalier , antena navigatie, modul tv cred ca vreo 500 de euro deci cu siguranta peste 1200 de euro asta la mana 2 deci mai bine ntg 2,5 cu hard asa ca dynavin ramne o solutie si are mult mai multe functii decat comandul original, internet ,functie dual, iesirii tetiere, hd ,usb si sd card ,i pod totul foarte usor de instalat am intalat una la un tovaras si apropo nu fac reclama imi las doar parerea.

Comment

Dynavin este misto pentru ca are multe functii in plus .

Poate posteaza cineva cu se rezolva treaba cu fibra optica .

Comment

Vand unitate DYnavin pentru ca am comandat unitatea cu fibra optika pentru w211 , colegul avea dreptate a aparut si pentru masinile cu fibra fara sa faci modificarii pretul este de 1900 ron pentru ca nu mai am cutie si nu am ce face cu doua unitatii special pentru membri forum mentionez unitatea este noua in tipla nefolosita exact cum o vedeti pe dynavin.com pretul este cu 450 ron mai ieftina decat in orice magazin ofer certificat garantie plus montaj gratuit pentru cine se afla in constanta sau care vine in constanta oferta valabila doar in luna august pentru ca atunci vin ro se potriveste doar pe modelele adio 20 cu slot cd adica fara fibra optika http://edotec.ro/produse-multimedia-...g-touchscreen/

Comment

Originally posted by dinescuionut View Post
                          Daca imi bag comandul ma usuca de bani pentru ca imi trebuie unitate cu harti din portbagaj + dvd harti cateva sute de euro, daca vrei telefonul mobil sa functioneze alt modul cu cabluri vreo 200 de euro, camera mansalier , antena navigatie, modul tv cred ca vreo 500 de euro deci cu siguranta peste 1200 de euro asta la mana 2 deci mai bine ntg 2,5 cu hard asa ca dynavin ramne o solutie si are mult mai multe functii decat comandul original, internet ,functie dual, iesirii tetiere, hd ,usb si sd card ,i pod totul foarte usor de instalat am intalat una la un tovaras si apropo nu fac reclama imi las doar parerea.
                          Salutare!
                          Cred ca cel mai bine ti s-ar potrivi Comand NTG 2.5. Are toate acele module incorporate, nu iti mai trebuie nici un fel de modul in portbagaj, are bluetooth si in plus, navigatia este pe hard disk, pentru timp de raspus mai rapid. Second hand il gasesti in Romania undeva pe la 1050 de euro, poate si mai ieftin. Te-ar mai costa vreo 100 de euro adaptoarele de mufe si gata. Mai ai avantajul ca iti vor merge comenzile de pe volan si nu trebuie demontata decat scula veche si montata cea noua. Nu ai de montat nimic in portbagaj, tras fie, etc.

Comment

De cateva luni intentionez sa imi imunatatesc confortul masinii si s amontez o unitate multimedia in locul audio 20.
                            Am tot cautat pe net si la un moment dat am gasit si eu Dynavin-ul, l-am comandat si am ramas neplacut surprins de cum arata: plastic comun, finisaj slab, culmea o functie nici nu era accesibila din fabrica, trebuia returnata piesa pentru reparatii (!!!), asta inainte de a o monta pe masina. Evident ca am renuntat. Ce nu mi-a placut deloc a fost culoarea galben-portocaliu in care sunt iluminate butoanele.
                            Acum nu stiu ce sa fac, am inteles ca pentru masina mea ar fi compatibila unitatea comand APS 2,5 NTG, destul de scumpa, ma mai gandesc...
                            Impresia generala, in ceea ce ma priveste, referitor la Dynavin a fost ca nu se merita o asa "piesa" pentru o masina ca MB.
                            O zi buna tuturor.

Comment

Ai dreptate ntg.2,5 este o minunatie calitate ireprosabila plus hard 40 de giga slot sd si multe altele dar pretul mi se pare prea mare in jur de 2000 de euro dar si audio 20 cu casta e infect si am ales solutia de mijloc dynavin asteptandu-ma la ceva probleme calitate pret chestia cu lumina galben portocaliu e o problema la unitatea care ai cumparat-o tu, am montat una si nu se cunostea aproape nici o diferenta plus daca ai probleme ai garantie eu unu merg pe dynavin poate imi schimb si eu parerea cand o montez pe cea noua cu fibra

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF