Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Webasto W211 2005

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Am mai finalizat un proiect!!!
    Incalzirea suplimentara este functionala!
    Pentru cei interesati, voi parcurge prin pasii pe care i-am facut pana a ajunge aici.
    Lista de materiale:
    - unitate incalzire - obligatoriu dedicata combustibilului pe care il are masina; ceea ce incercasem eu cu alimentare dintr-un rezervor separat nu va functiona.
    - pe langa unitatea de incalzire, mai e nevoie de 2 suporti (cred ca se pot confectiona), esapament, admisie aer și electroventil cu 3 cai - are rolul de a comuta intre circuitul mic si circuitul mare de incalzire (este destul de greu de gasit si cred ca se poate renunta la el, incalzirea functionand doar pe circuitul mare.
    - furtune, daca se opteaza pentru varianta cu circuit mic/ mare trebuie in mod obligatoriu setul de furtune si conducte original - au un traseu bine definit; daca se opteaza pentru varianta cu un circuit se poate folosi furtun pentru instalatiile de incalzire auto.
    -vana cu 5 cai - este necesara daca se opteaza pentru varianta cu circuit mic/ mare si se conecteaza la intrarea in caloriferul din habitaclu, sub ansamblul stergatoare parbriz; este destul de greu de gasit si da mari batai de cap la montare; se poate opta pentru montarea unui T pen furtunul care iese din motor si merge spre calorifer - vana cu 5 cai are acelasi rol.
    - set cabluri - destul de greu de gasit, mai usor se gasesc conectorii si se reface cablajul.
    - pompa combustibil si furtun/ conducta combustibil.
    - buton actionare - la fel de greu de gasit, se conecteaza in panoul de comanda inferior (cel din spatele schimbatorului, pe care la majoritatea masinilor este butonul pentru sistemul senzorilor de parcare. daca masina nu are senzori de parcare exista si varianta fara buton care se monteaza la interior - am unul disponibil). Daca butonul nu se gaseste se poate opta pentru unul de la o alta masina sau se poate reproduce - am schema electrica.
    - emitator si receptor telestart - este optional facilitand pornirea de la distanta.
    Cu toate aaceste piese, sau cu o parte din ele, in functie de cat de dezvolatat vreti sa fie se trece la montaj - cine doreste instructiuni detaliate i le pot pune la dispozitie. Trebuie acordata atenzie codarii si amorsarii instalatiei de racire cu antigel.
    Ca si functionare, sistemul mi se pare foarte dezvoltat. Poate fi actionat prin intermediul telecomenzii, butonului din interior sau programat din ceasurile de bord cu ajutorul comenzilor de pe volan. In functie de temperaturi sistemul face o analiza si porneste incalzirea, atunci cand este nevoie de caldura, sau ventilatia, atunci cand este nevoie de racoare, conform temperaturii setate pe panoul de comanda al climei.
    Cine se mai incumeta la proiect ii stau la dispozitie si am o unitate de incalzire diesel disponibila.

    Comment


    • #18
      Salut.
      Si eu mi-am montat pe fosta masina un w210 e200 cdi, daca pot va ajut cu placere cu orice intrebare.

      Comment


      • #19
        Pot sa va intreb cat costa toată distracția asta?
        Va multumesc!

        Comment


        • #20
          Cred ca am cheltuit 1500 lei. Nu am ținut toate costurile.

          Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk

          Comment


          • #21
            Salut
            Eu am pe un w211 E320cdi din 2005,dar nu am telecomanda ptr el.
            Se poate adapta ceva?
            Multumesc.

            Comment


            • #22
              Eu am pe e200 kompressor w211, imi face unele figuri si nu știu unde sa il repar!?

              Comment


              • #23
                Salutare! Stiu ca a trecut foarte mult timp de cand e thread-ul acesta dar imi incerc norocul.
                Am un E320 din 2008 diesel si as vrea sa-i instalez Webasto.
                Gasesc pe cineva dispus sa ma ajute? Contra cost bineinteles
                Ma gandeam la un moment dat sa-i instalez un sistem de pornire al motorului de la distanta pt a incalzi sau a raci masina inainte de plecare dar optez mai mult pt montarea sistemului original Webasto. Mi se pare foarte complicat.
                Sper sa vada cineva mesajul chiar daca e un thread vechi
                Multumesc in avans!

                Comment


                • #24
                  Salutare...pentru montarea sistemului original Webasto, ai nevoie de o masina "donatoare" de pe care sa iei tot ce ai nevoie si sa pui pe a ta...Asta si in functie de ce preinstalari ptr anumite optiuni ai pe masina. La asta se mai adauga si un mecanic/electrician priceput ,rabdator si cu chef de munca.. ")
                  Daca vrei sa alegi varianta mai simpla, montarea unui sistem Webasto auxiliar,independent de optiunile originale ale masinii, cu un buton de comanda oprit/pornit sau programator cu afisaj electronic poti apela la diverse firme din tara care fac asta ptr utilitare si camioane...In Brasov, te pot ajuta cu un contact la care sa incerci rezolvarea acestei probleme.
                  Am ambele sisteme, cel original pe W212 si cel auxiliar pe Sprinter si pot spune ca sunt extrem de multumit de ele... Stima.
                  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF