Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sistem Audio 20 cc la w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sistem Audio 20 cc la w211

Buna. Am un w211 din 2003 si am pe el un sistem Audio 20 cc (ca in poza) doar cu radio si casetofon. Pe panoul de butoane exista unul care zice CD.
    Ma puteti ajuta sa gasesc firele/ mufele care ar putea duce la instalarea unei magazii de CDuri?
    Mentionez ca le-am cautat si in portbagaj in partea stanga si insertarul automat de deasupra scrumierei: nu sunt. E posibil sa nu fie cablat?
    Attached Files
    Oo\=*=/oO

A Mercedes is always a Mercedes...

Salutari ! In primul rand Craciun si Sarbatori fericite tuturor!!
    Am un 220 cdi W211 si am acelasi sistem ca si tine. Sub consola din poza ai o usita care se ridica prin apasare si iese Cd playerul care are magazie pt 6 Cd , nu este in portbagaj .

Comment

Salut!
      Am si eu acelasi model dar conform manualului e un simplu spatiu de depozitare. Bine, am radio cd fara mp3, simplu. E 2005.

Comment

Are magazie de Cd. Sub butonul de ''Avarii'' este un ornament cromat, apesi pe el si se deschide automat magazia.

Comment

la mine la fel ce la SSS e doar un spatiu de depozitare...
          Oo\=*=/oO

A Mercedes is always a Mercedes...

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF