Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

distributie w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• distributie w211

Salutari tuturor!
    Am achizitionat un E220 CDI din 2005 de vreo 2 luni insa a trebuit sa plec pentru vreo 4 luni din tara si acum zace intr-un garaj la un prieten. Nici nu stiu ce model este. Ideea este ca atunci cand o sa ma intorc vreau sa-i schimb toate consumabilele. Am inteles ca distributia este pe lant. Asta nu trebuie totusi schimbata? Masina are 175,000 km. Asa mi-au spus la MB in urma unei testari STAR parca. Si deasemenea am vazut pe forum ca ar avea o tentativa de subwoofer din fabrica. Aveti vreo poza sau link? Oricum se aude bine. Multumiri multe si anticipate.

Va salut, lantul de distributie nu se schimba la un anumit numar de kilometri!
    Ce trebuie schimbat este uleiul si filtrele.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

@SSS
      Salutare!
      Subwooferul la W211 se vede foarte bine din portbagaj ca este pus cu membrana in jos si prin orificiile din caroserie se vede cat de cat. Poze nu am.
      Despre distributie ii las pe altii mai experimentati sa spuna ca eu nu stiu.
      Sanatate.

Comment

Lantul de distributie se verifica prima data la 250.000 km, si se schimba in mod normal la 500.000 km.

Comment

Da un VIN si iti spunem toate "obtiunile"ca sa zic asa. Daca are sau nu ufar, daca are sau nu audio50 sau command si tot asa.
          Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Vin

SALUTARI TUTUROR DIN NOU!
            INTR-UN MES ANTERIOR VA MARTURISEAM CA AM CUMPARAT UN E220 DAR NUSTIU MAI NIMIC DESPRE EL. VA PUN LA DISPOZITIE VIN-UL SI DACA AVETI PUTIN TIMP...
            MULTUMIRI ANTICIPATE SI SARBATORI FERICITE VA UREZ DIN... AFRICA

Comment

Oops am uitat sa pun vin-ul mai sus... Wdb2110061a905815

Comment

Din africa? E mai fain revu acolo? Sau doar cu munca?

Comment

Cu munca... Nu te-as sfatui sa-ti iei bilet de rev prin zona mea.

Comment

Am glumit nu-mi cumpar pentru ca nu am timpii necesari. Sper sa nu va deranjeze glumele noastre. Toate bune

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF