Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema vitezometru

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema vitezometru

Salut

Dimineata am o problema cu vitezometrul, am observat ca se manifesta si in zilele calde si cele friguroase. Plec de pe loc si el nu se misca minute bune, 10-20 minute uneori si trebuie sa il afisez pe cel electronic. Are cineva idee de la ce este ? Am un calculator de la bateria din portbagaj defect, se poate trage de la acela problema ?

W211 E220 2002.

Originally posted by yelp View Post
    Salut

Dimineata am o problema cu vitezometrul, am observat ca se manifesta si in zilele calde si cele friguroase. Plec de pe loc si el nu se misca minute bune, 10-20 minute uneori si trebuie sa il afisez pe cel electronic. Are cineva idee de la ce este ? Am un calculator de la bateria din portbagaj defect, se poate trage de la acela problema ?

W211 E220 2002.
    Salut,mergi la un tester sa ti-l reseteze,e o chestie de 2 minute.

Comment

Pai am fost acum 2 saptamani si s-au sters toate erorile prezente atunci. Problema inca exista...

Comment

ai mai aflat ceva de problema cu vitezometrul...? am si eu aceasi problema la un W211 E270 2003

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF