Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Caldura

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caldura

Salut,tot un e290 td nu s-a mai intamplat niciodata asa si ma lasat acum si pe timp de iarna,nu mai baga caldura eu dau drum pana la viteza a cincea merge normal dar nu mai baga nici pic de caldura daca stie cineva please ca nu vreau sa fac turturi pe timp de iarna.

Cu stima.

Originally posted by florinlovew210 View Post
    Salut,tot un e290 td nu s-a mai intamplat niciodata asa si ma lasat acum si pe timp de iarna,nu mai baga caldura eu dau drum pana la viteza a cincea merge normal dar nu mai baga nici pic de caldura daca stie cineva please ca nu vreau sa fac turturi pe timp de iarna.

Cu stima.
    Salutare, verifica daca ai suficient agent de racire in instalatie,verifica daca robinetii de deschidere functioneaza daca totul este ok atunci cu siguranta trebuie sa schimbi termostatul .
    Last edited by SEBASTIAN 77; 10-18-2010, 18:14 PM.
    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Salut,masina este pregatita ca pentru iarna totul e ok si ma luat asta prin surprindere,si cam cat costa un termostat si unde este situat ca eu stiu doar un singur termostat dar ala este de ulei sau ceva de genul asta.

Comment

Originally posted by florinlovew210 View Post
        Salut,masina este pregatita ca pentru iarna totul e ok si ma luat asta prin surprindere,si cam cat costa un termostat si unde este situat ca eu stiu doar un singur termostat dar ala este de ulei sau ceva de genul asta.
        Este situat la partea superioara a motorului in fata, poti sa urmaresti furtunul de la radiator catre motor ...bafta.
        Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Salut,poate careva sa imi dea si mie o poza cu termostatul ca sa ma conving bine sa nu gresesc ce iau.

Cu stima.

Comment

Fa o poza la motor si iti incercuiesc eu termostatul. Iti zic si cu ce il desfaci.
            `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
            http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

OK mersi o sa pun o poza imediat.

Comment

Da dar daca termostatul era deschis omul nu vedea ca apa nu se ridica ? Ca nu aspecificat temperatura la care sta apa! Mai sigur e daca deschid robinetii cum a zis si colegul SEBASTIAN77 sau daca sunt pierderi si nu se formeaza presiune pe instalatie iar nu va da caldura suficienta.

Comment

Salut,pai daca nu se ridica apa termostatul este deschis ,si inca o intrebare ce robinesti si unde sunt acesti robineti,si cum aflu daca mai am presiune pe instalatie.

Cu stima.

Comment

Pana la urma apa sta la 90 de gr?
                    Ca sa vezi daca ai presiune pe instalatie cand desfaci busonul la vasul de expansiune trebuie sa iasa presiunea, sa fasaie cand e motorul cald atentie sa nu te stropeasca cu apa fierbinte !

Comment

Pai si daca nu elibereaza prsiunea cand deschid capacul,de la ce ar fii.

Comment

Salut,cred ca nu are prsiune fiindca am pus si busonul pe iarna si nu a eliberat presiunea in cazul acesta ce sa fac.

Cu stima.

Comment

Working...
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF