Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Inlocuirea pilotului automat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inlocuirea pilotului automat

Salut,si eu am un w210 98 si vreau sa schimb maneta de la pilotul automat de fapt tot pilotul cutot cu circuite si nu stiu cum, ma ajuta si pe mine cineva ca masina nu o am de mult de 4 luni si am rupt pilotul de fapt se mai tinea el intr-o farama de plastic,putin ajutor va rog.

Cu stima,
    Last edited by no problem; 04-27-2010, 16:32 PM.

ma ajuta si pe mine cineva?

Comment

Din păcate nu am desfăcut încă pilotul automat şi nimic din bord. Postează de rog codul VIN al maşinii, şi o să-ncerc să-ţi fac rost de câteva scheme care sper să te ajute.
      ...

Comment

Primul lucru trebuie sa desfaci volanul (airbagul cu un T30 apoi volanul cu negativa de 10 sau 8 nu retin exact), pe urma cu grija trebuie scoasa spira ESP si ajungi la blocul de semnalizari si la maneta de pilot automat. Eu am schimbat la un E-class din 01 blocul de semnalizare. Nu e o operatie dificila, dar trebuie manevrata cu foarte mare grija spira ESP. Spor la treaba.
        Mercedes Benz W210 E 220 CDI `01

Comment

Am scos volanul dar,acum i-mi apare pe bord SRS si nu se stinge.

Comment

Verifica mufele de la airbag sa fie conectate cum trebuie.

Comment

Daca spira ESP este intacta si mufa de conectare a airbag-ului este introdusa corect, atunci nu este nici o problema. Trebuie resetat computerul de bord(doar cu un tester). Atata timp cat becul este aprins, airbag-ul nu functioneaza.
              Mercedes Benz W210 E 220 CDI `01

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF