Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Navi si DVD pe E model 2007

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Navi si DVD pe E model 2007

As fi foarte curios cam ce costuri implica montarea unei unitate denavigatie s dvd pe un model fara asa ceva ?
    Multumesc anticipat.

http://www.okazii.ro/catalog/4008104...9-DVD-MP3.html

Cam acesta-i pretul, 500-600eur (depinde cat mai negociezi).

Vanzotoul afirma ca numai necesita nici o modificare....si pe mine m-ar bate gandul sa fac o asemenea schimbare, dar nu bag mana in foc ca ar fii asa simplu, doar se schimba cu cea din bord si gata.
    MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Sigur nu este asa cum scrie el acolo. Chestia asta s-a discutat mult aici pe forum. Am inteles ca nu poti face nimic fara magazie. DVD-ul de navigatie numai acolo se poate baga. Plus adaptoare pentru mufele din spate fiindca nu sunt aceleasi cu cele de pe Navi 50 APS si Audio 20. Si cablu optic pentru legatura intre magazie si el. Eu chiar am discutat la telefon cu cineva de aici de pe forum care aduce iar impreuna cu restul te ajunge in jur de 1200 Euro..... Dealtfel daca va uitati si la celelalte licitatii ale vanzatorului de pe Okazii veti vedea ca vinde separat si magazii...

Comment

Eu zic ca nu merita sa pui navigatia originala Mercedes. Pentru mult mai putini bani gasesti un sistem audio/video DIN2 JVC sau Pioneer sau ce firme bune mai sunt pe lumea asta. Ai si suport 5.1, DVD, TV, MP3, DAB si ai touch screen. Dezavantajul e unul singur - se pierde din eleganta.
        Unless I'm very much mistaken...

Comment

Daca este asa cum zici cristi si te ajunge 50mil toata investia...chiar ca nu merita, doar daca te dau banii afara din casa. Iar daca nu ai pe masina nici magazia de cd-uri e nasol tare...
          Ideal ar fii sa se gaseasca un Command replica, sa arate identic cu cel original, dar interfata sa fie de asa natura sa nu mai faci nici o adaptare.
          MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Si eu cand am auzit suma am zis pas. Daca ar fi nevoie numai de Command, hai ca ar mai merge 500-600 Euro. Un forumist din Tulcea si-a pus un JVC cu ecran mare si rabatabil impreuna cu rama ca sa se integreze in consola centrala. Mi-a trimis niste poze si v-am atasat dar sincer, mie unul nu-mi place. Strica linia. Si a costat si acesta destul. Nu mai tin minte dar parca undeva in jur de 1000 Euro. Plus ca dispar reglajul volumului si alte comenzi de pe volan. Iar din el la fel nu mai poti seta diferite lucruri.
            Attached Files
            Last edited by cristi_fulger; 04-08-2010, 19:28 PM.

Comment

Salutare

Am rezolvat-o cu comenzile de volan merge perfect si sunt f multumit (merge functia de derulare a melodiei mi se pare ca la audio 20 nu mergea,functioneaza si toate celelalte comenzi + functia call si end call)de aratat nu arata ca un NTG 2.5 dar asta e, eu sunt multumit vad filmele cu subtitrare, ecranu este de 7 pe centru cu reglaj luminozitate,si pe deasupra mai am si un Hard disk de aproape 1 Tera conectat la USB in care stochez ce vreau si ce nu vreau.Ca sa-mi fi montat NTG in primu rand trebuia sa-l iau la mana a doua deci fara garantie prea sigura,w211 meu nu are fibra optica, imi trebuia amplificare separata si multe alte acareturi de care m-am tot lovit deci merge si cu DVD aftermarket.

Comment

E super daca ai reusit sa integrezi toate comenzile care le avea ala vechi. Poate m-am obisnuit eu cu linia originala si mi se pare ca lipseste ceva la JVC. Oricum, am retinut eu corect ca te-a ajuns in jur de 1000 Euro?

Comment

Da chiar mai mult,nevoit sa fac si drum de Bucuresti ca sa-si dea cei de la service seama cum se conecteaza si cum se seteaza interfata de unitate , alti bani alta manopera alta distractie. Toate bune!

Comment

Originally posted by andy2ndy View Post
                    As fi foarte curios cam ce costuri implica montarea unei unitate denavigatie s dvd pe un model fara asa ceva ?
                    Multumesc anticipat.
                    Eu sunt un exemplu concret. Am facut si eu asta pe mb meu si m-a costat 400€gps mare si 400€, lectorul dvd navi din portbagaj, 100€ cablurile si mufele si 150€ mana de lucru.

Comment

Si de unde le-ai cumparat toate cele necesare ? ms

Comment

acum ma confrunt cu acesta dilema de a achizitiona nu NTG2.5 pt E-ul meu din 2005 ,daca avea numai sistemul audio20 cu CD era bun deoarece acest sistem stie singur sa trimita audio spre boxe CA SI NTG2.5 ,pe cand audio 50 APS are AGW (AUDIOGATEWAI ) in porbagaj acest trimitand semnalul spre boxe , deci trebuie un cablu special care nu se fabrica de Mercedes ci doar de firme particulare acesta costand 185 de euro ,dupa care bineinteles se face o setare cu starul sa-i dea caile de comunicatie spre NTG2.5
                        Ce credeti ....Merita? eu zic ca da NTG2.5 e super .Daca am gresit cu ceva la detalii rog sa fiu combatut .....Multumesc

Comment

Si de unde le-ai cumparat toate cele necesare ? ms
                          le-am gasit pe un cite franta si am aici pe un mecanic la mercedes care mi la montat.

Comment

Originally posted by adrianis View Post
                            le-am gasit pe un cite franta si am aici pe un mecanic la mercedes care mi la montat.
                            Foarte fain si oare as mai putea gasii si eu ?

Comment

Foarte fain si oare as mai putea gasii si eu ?
                              da bineinteles, dar trebuiesc urmarite
                              si mai este o problema..ca trebuiesc platite si risti sa nu le primesti
                              eu am luat contact cu vanzatorul si nu i-am platit decat la livrare.dar eu stau aici.
                              nu stiu ce sa iti spun. Trebuie sa gasesti si in ro asa ceva

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF