Buna seara tuturor si bine v-am gasit colegi!As avea o intrebare:as dori sa stiu daca se pot monta telescoape sportive(Bilstein)pe un mercedes E270(w211).Tin sa precizez ca masina are suspensii pneumatice,adica se regleza garda masini in 3 nivele(comfort,sport1,sport2)mie mi se par umpic duse telesoapele actuale,am ridicat-o pe elvator si am constatat ca telesoapele de pe spate sunt putin transpirate.Eu mai detin un vw golf IV la care de asemenea am montat telescoate bilstein si am schimbat si arcurile.Acum intrebarea este,la acest mercedes se pot monta astfel de telescoape?Va multumesc si astept pareri si opinii!O sear placuta tuturor!
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Suspensii rigide
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
De curiozitate intreb, cum ai ajuns la concluzia ca telescoapele spate sunt obosite la Airmatic?
Nu stiu daca stii, dar un telescop de Airmatic, este o alta mancare de peste fata de un telescop conventional. Comparatia cu golful nu are ce cauta aici...Last edited by flavius89; 03-30-2010, 00:29 AM.MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP
-
Ok flavius89!Imi cer scuze daca am incalcat ceva regula pentru ca am scris despre golful meu.Acum 2 luni am cumparat primul meu mercedes si conducandu-l mi se pare ca nu ar avea aderenta la sosea.Uitandu-ma la telescoapele de pe spate am observat ca sunt umede de ulei,presupun ca este uleiul di telescop.INTREBARE MEA ESTE:SE POT MONTA TELESCOAPE BILSTEIN PE UN ASTFEL DE MODEL? Multumesc si un salut tuturor!
Comment
-
Asa arata o sectiune de telescop, sunt ceva diferente fata de telescopul de pe Golf:d.
Ideea e ca si eu am acest sistem, are 8 ani masina si nu pot sa zic ca simt acest telescoape ca fiind obosite, probabil ca ai ramas cu impresia ca atunci cand ataci virajele in forta, masina intr-adevar se cam lasa in curbe si da impresia de "barca" , dar e doar o vaga impresie...cuplezi Sport 1 , se schimba treaba:d .
Eu am avut probleme cu compresorul l-am schimbat acum 2 ani, nu mai lucra...se culca masina foarte des.MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP
Comment
-
Am sa controlez sa vad daca sunt acest tip de telescoape.Eu sincer in partea din spate am observat un telescop (la vedere normal)fara fire si tubulete cum are perna aia de aer care face de arc.Am sa ma uit mai atent si am sa revin.Oricum masina merge bine dar cum eram obisnuit cu suspensie sportiva asta imi da impresia ca pluteste,poate e chestiune de obisnuinta,inaca nu am facut 500km deci nu pot sa zic mai mult.O folosesc duminica si sambata inrest sunt la munca.Te salut flavius89 si multumesc de raspuns
Comment
-
Originally posted by cristian1981 View PostAm sa controlez sa vad daca sunt acest tip de telescoape.Eu sincer in partea din spate am observat un telescop (la vedere normal)fara fire si tubulete cum are perna aia de aer care face de arc.Am sa ma uit mai atent si am sa revin.Oricum masina merge bine dar cum eram obisnuit cu suspensie sportiva asta imi da impresia ca pluteste,poate e chestiune de obisnuinta,inaca nu am facut 500km deci nu pot sa zic mai mult.O folosesc duminica si sambata inrest sunt la munca.Te salut flavius89 si multumesc de raspuns.
MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP
Comment
-
Salut flavius!
Nu m-am lasat pana nu am gasit telescoape airmatic de la bilstein pt mercedesul meu,sunt putin scumpe dar cand am sa ma decid cred ca le voi monta pt ca stilul asta de a pluti nu tare imi place.Iti las aicea codurile de la ele si preturile poate cand ai timp le dai un ochi si imi spui si tu o parere.Fata dreapta:VA5-A226(900 EURO).Fata stanga:VA5-A227(900EURO).Spate amandoua BA3-A189(480EURO amandoua)http://www.ntp.it/IT/content.aspx?SE=1&CID=10030
Comment
Comment