Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pareri despre motorina!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Eu ma servers cu benzina 95 doar de la Luk'oil de pe dreapta de la intrare in Constanta(vis-a-vis de vaporas).Nu am apucat inca sa incerc si combinatia cu cea de 98 la Luk dar va spun ca am pus 7L de 99 de la petromul dintre carrefour si ovodiu ca acela imi era in drum, si nu am sismtit nici o diferenta.Diferenta pe care o simteam pe vremea cand aveam dacia daca puneam benzina jumatate 95 si jumatate 98/95.
    Un prieten lauda benzina de la Agip, spunand ca esapamentul este curat, dar nu am incercat sa vad cata funingine are pe horn.
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

    Comment


    • #32
      Care bezinarie are cel mai buna motorina din Romania ?

      Cum zice si titlul ,as dori sa aflu daca cineva a avut evenimente neplacute dupa ce a alimentat .Anume : pierdere de putere ,apa in filtre , consum marit etc. Eu unu alimentez la Rompetrol si am fost destul de multumit . Ar fi bine sa evitam benzinariile cu probleme.


      Mutat aici pentru că nu avea rost să ținem două topicuri separate.
      Last edited by Luxian; 09-16-2011, 15:48 PM.

      Comment


      • #33
        De la MOL baga cineva??? e buna??? caci la mine merge uns. a-si dori si alte pareri.

        Comment


        • #34
          Eu de o vreme tot de la MOL alimentez, sincer putin e mai buna, se vede si la consum.
          Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
          Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

          Comment


          • #35
            Salutare tuturor. Constat cu bucurie ca, incet incet se trezesc si ai nostri. Am citit toate post.urile din acest topic si m.am comvins de asta. Fara a plictisi as vrea sa adaug urmatoarele: nu este tara in europa sa nu fi alimentat, de la diferite pompe de carburant, unele mai scupe altele mai ieftine.(cel mai ieftin carburant din europa este in Luxemburg, pt cei care merg in vacante), dar carburanti mai tampiti ca la noi nu gasesti !!! Singura pompa care este peste toate din tara, nu la standarde UE, este ROMPETROLUL. CEI CARE TIN LA MASINILE LOR SA ALIMENTEZE CU CARBURANT DE CALITATE. Iar pt a potrivi carburantul la masina intrebativa: cu ce tip de cogustibil a fort alimeotata prima data !

            Comment


            • #36
              Sa stiti ca nici motorina de la MOL nu e stralucita, de ceva vreme tot deacolo am cumparat.
              Spre surprinderea mea am observat ca dimineata la prima pornire, electromotorul trebuie sa invarta mai mult, pana ce porneste motorul, adica trebuia sa tin pe cheie cu 3-4 secunde mai mult, de cand nu mai pun combustibil de la ei, porneste la sfert.
              Sa fie o coincidenta?

              P.S. am pus si Evo si cel normal si tot asa facea, si nu conta ca era cald sau rece.
              Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
              Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

              Comment


              • #37
                Originally posted by alex.marian View Post
                (...) cel mai ieftin carburant din europa este in Luxemburg, pt cei care merg in vacante) (...)
                Și cea mai bună motorină e în Elveția - cel mai bun consum.
                ...

                Comment


                • #38
                  Originally posted by mitea View Post
                  De trei ani alimentez cu motorina doar de la statiile Mol din Galati si sincer mi se pare cea mai buna motorina.Eu cel putin asa o simt la masina.
                  La masina sotiei cum am pus motorina de la mol s-a aprins becu de filtru de particule.

                  MOL din Constanta.
                  Si tot la mol cand am pus benzina mirosea a motorina. Nici gand miros de benzina si sa nu mai spun la culoare parca era motorina nu benzina.

                  Asta acum cativa ani.
                  Last edited by dorut; 11-22-2011, 03:10 AM.

                  Comment


                  • #39
                    Treaba cu motorina e un pic relativa, poate in Constanta cel mai bun pecco este MOL, la Cluj este OMV sau Luk-oil... sunt doar niste exemple, oricum parerea mea este ca o benzinarie respectata e una unde lucreaza oameni seriosi, nu hoti (si dupa cum bine stim, romanii nu sunt oameni seriosi-in general). Eu in Baia Mare alimentez de la OMV si Petrom numai motorina aditivata, dar nici asa nu sunt multumit de fiecare data de calitatea motorinei, poate mi se pare, dar calitatea motorinei difera foarte mult de la o luna la alta chiar daca alimentez de la aceeasi pompa. La noi motorina nu este de prea buna calitate oricum, eu imi schimb filtrul de combustibil odata la 5000 km pentru siguranta.

                    Comment


                    • #40
                      Combustibilii nu ajung aditivati la rezervoarele statiei, acestia se aditiveaza dupa ce se alimenteaza statia, punandu-se diferiti aditivi pentru a-i mari cifra octanica.
                      Inainte pe vremea benzinei cu plumb se folosea tetraetil de plumb, acum dracu stie ce se mai pune in benzina dar tot nu se pune cantitatea recomandata si astfel benzina nu are CO cat se prevede.
                      Daca vreti benzina buna folositi aditivi pt a mari CO nu pt curatat instalatii(dar folositi cu cap).Unul recomandat de mine este kerosen sau combustibili pentru automodelism care contin ~10% nitrometan, 15% uleiuri, 1% niste aditivi... si restul metanol pur.

                      Glumesc bineinteles.
                      Nu mai mergeti la consum cu masinile si dati-le turatia necesara pentru a realiza corespunzator arderea, si asa combustibilii sunt cum sunt, dar toti sunt ganditi sa arda perfect in turatia de cuplu maxim.

                      Un sistem de preincalzire a combustibilului ajuta, dar grija sa nu sariti in aer
                      Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                      https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                      Comment


                      • #41
                        Acum 6 ani am achizitionat din Germania un Sprinter 211 cu 14000 km la bord.La fel ca foarte multi am alimentat doar din statiile Petrom si la 60000 km mi a cazut un injector.L am inlocuit cu un injector sh .si la sfatul mecanicului,pe care nu l am schimbat de atunci,am schimbat furnizorul,alimentand doar de la ROMPETROL.Masina are acum175000 km. SI NU AM MAI AVUT NICI O PROBLEMA.Concluzia o trageti voi.

                        Comment


                        • #42
                          Pai ce concluzie sa tragi?
                          Ce spui tu este irelevant. Probabil injectorul s-a stricat intamplator, fara legatura cu tipul de motorina.

                          Comment


                          • #43
                            Nu stiu daca are legatura cu motorina ,injectorul ta,dar confirm ca Rompetrol hei mi se pare cea mai buna motorina,mai buna decat la MOL si OMV.

                            Comment


                            • #44
                              Bineinteles ca are legatura cu motorina dar indiferent de la ce statii alimentati,fie ca e OMV,Petrom,Rompetrol e la fel de PROASTA. Si ca o informatie suplimentara, nici motorina din Europa nu e mai buna.
                              Cititi sectiunea Ulei 2T in motorina/Motoare Mercedes-diesel.
                              ML270 CDI 2004

                              Comment


                              • #45
                                Originally posted by emanoeladrian View Post
                                Cititi sectiunea Ulei 2T in motorina/Motoare Mercedes-diesel.
                                Si daca motorul e echipat cu filtru de particule mai punem ulei 2T in motorina?
                                O sa colmatam filtrul iremediabil si or sa ne sara ceva bani (nu putini) din buzunar.
                                Eu am sute de mii de km cu 2 masini pe care inca le detin si am alimentat numai de la Petrom fara sa se intample ceva cu vreun injector.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF