Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Jante W211 18 inch 10 Twin Spoke Wheels

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Jante W211 18 inch 10 Twin Spoke Wheels

  Salutare,


  Am o curiozitate.

  Pe jantele de Avantgard de 18 inch in 10 spite, cele din imagine in doua dimensiuni,se poate pune aceasi dimensiune de anvelope pe spate ca pe fata? Adica 245 40 18 in loc de 265 35 18.

  Problema este doar la rotirea rotilor intre ele pentru uzura uniforma a anvelopelor. In doua sezoane spatele aproape de uzura maxima.

  Multumesc.
  You do not have permission to view this gallery.
  This gallery has 1 photos.

 • #2
  salut, la un clasa C am coborat de la 245 la 225 fara probleme iar la actualul W211 de la 225 la 195 pe fata si 205 pe spate(pt 195 a trebuit mentiune in talon) pe jantele originale de 16 Dimensiune jantelor pe spate daca nu gresesc este identica cu cele fata doar ca turnate cu un alt ET.

  Comment


  • #3
   Jantele pe spate sunt mai late deci nu e ok sa inversezi.gumele. Cat despre uzura...va un test de directie sa vezi poate e dereglat dar asta nu inainte de a lua in considerare ca daca masina are arcurile calcate sau vreounul rupt sta mai jos si astfel automat rotile stau / \ si se uzeaza interiorul mai repede. La fel si daca e coborata din suspensie tot asta se intampla. Eu pt.rezolvarea acestei probleme am cumparat bucse aftermarket speciale pt.reglaj camber spate.

   Comment


   • #4
    Eu am jante tot pe 18" dar pe w212
    Pe fata am 8j și spate 8,5j. Asta difera și impune mărimi diferite de gume.
    Și eu am obs o uzura mult mai rapida la gumele spate. La mine pe anvelopa se vede ca au uzura uniforma pe mijloc. Dar și merg cu azot și presiune mare, cred. Undeva cam 2,7 spate și 2,2 sau 2,4 fata. Asa au fost puse. Presiunea le fac la interval de 3luni dar e doar control, nu pierd presiune deloc.
    Stil de mers lejer dar cu fff multe kickdown. La viteza general 60-80km.h când ma preg de lansat pe depășiri general cu pedala la fund sa trezesc herghelia de ponei.
    Sezoanele la mine înseamnă aprox 50.000km.
    Eu ma declar ok cu uzura gumelor.
    Fata a pierdut doar 20% în acești km.

    Ps: mașina cu arcuri sport aftermakert! Poate influențează, poate nu!

    Comment


    • #5
     La geometria suspensiei la MB E class S etc. camberul se modifica in functie de cat coboara masina. Cu cat e mai lasata de la incarcatura sau coborata din suspensie camberul se va mari si uzura anvelopelor pe interior va aparea mult mai repede,dar asta e si in functie de latimea si talonul cauciucului. Cu cat talonul e mai mic peretii anvelopei sunt mai rigizi si astfel isi pastreaza forma,va atinge asfaltul mai mult cu interiorul. O anvelopa mai ingusta cu talon inalt avand peretii mai moi va copia asfaltul mai bine in sensul ca talonul mai moale permite modificarea formei anvelopei si astfel va calca mai cu toata suprafata pe asfalt desi roata e inclinata si automat se va uza mai uniform.
     Last edited by ioonak88; 08-05-2021, 15:48 PM.

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF